22 Αυγ 2008

Το βραβείο χειρότερης εξωτερικής πολιτικής στην Ε.Ε. απονέμεται στην Ελλάδα!

ΟΧΙ ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΟ taxalia. ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ (ΑΚΟΜΗ) ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΝΕΜΕΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ the spectator, ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Μια ακόμη αποκάλυψη, από το taxalia, που θα συζητηθεί πολύ!!!!

Γράφει σήμερα ο spectator (θεατής):
"Στο hollywood υπάρχει ένα βραβείο που λέγεται "χρυσά βατόμουρα" ή Razzies. Είναι το αντίθετο των Οσκαρς. Αν στην Ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική, υπήρχε κάτι παρόμοιο με τα "χρυσά βατόμουρα" το βραβείο θα πήγαινε στην Ελλάδα, για τις προσπάθειές της, να αποσταθεροποιήσει τη γειτονική "Μακεδονία" και να εξουδετερώσει τη Βαλκανική πολιτική της Ε.Ε."

αυτά και άλλα ακόμη πιό εμετικά, λέει εδώ ο Εβραίος αναλυτής Daniel Korski. Και αντί να ακολουθούμε την πεπατημένη οδό, του "αναθέματος" σε όσους υπογραμμίζουν τη σκληρή αλήθεια, που είναι ότι όλα τα ανθελληνικά δημοσιεύματα προέρχονται από "αναλυτές" Εβραϊκής καταγωγής,

αντί να μιλάμε για αντι-σημιτισμό, που στην προκειμένη περίπτωση είναι απολύτως άτοπος,
αντί να βιαστούν κάποιοι να "βάλλουν τον λίθον" εναντίον μας, ως υποκινητές αντισημιτικών αισθημάτων
θα πρέπει να ψάξουμε, για ποιό λόγο, όλες οι ανθελληνικές θέσεις στα διεθνή Μ.Μ.Ε. έχουν την υπογραφή κάποιου "δημοσιογράφου" Εβραϊκής καταγωγής.

Με το να φοβόμαστε να αναφερθούμε στο θέμα-ταμπού και να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, απλά μεγαλώνουμε το αδιέξοδο.

Δεν είναι ταμπού. Αν διαπιστώναμε ότι πίσω από κάθε ανθελληνικό άρθρο κρύβεται ένας Κινέζος δημοσιογράφος, θα μας έκανε εντύπωση, έτσι δεν είναι;

Γιατί λοιπόν, να μην κοιτάξουμε επιτέλους την αλήθεια κατάματα; Έχουμε διαβάσει 300 ανθελληνικά, προσβλητικά για τη χώρα μας άρθρα, από τα οποία τα 299 έχουν γραφτεί από "αναλυτές" Εβραϊκής καταγωγής. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; που θα έλεγε και ο πατέρας σας.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αυτό, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς φανατισμό, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που εσείς προσωπικά τη γνωρίζετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη