29 Οκτ 2008

Σημεία και Τέρατα στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας Ενημέρωσης


ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:
Ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης κ. Προκόπης Παυλόπουλος, που ανέλαβε πια, την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, έχει πολλά να μάθει, για τα πεπραγμένα του οικογενειακού «υποσυστήματος Ρουσόπουλου», που εξακολουθεί να «αμύνεται περί Πάρτης» και να «μεγαλουργεί».

-Η «οικογενειακή παρέα» νέμεται τον κρατικό προϋπολογισμό και ζει πλουσιοπάροχα σε βάρος όλων μας.

-Μια από τις πιο εξωφρενικές περιπτώσεις είναι το «άγαμο ζεύγος», που «προΐσταται του Γραφείο Τύπου της Ουάσιγκτον . Παρότι συγκατοικούν, επειδή δεν έχουν υπογράψει «σύμφωνο συγκατοίκησης», εισπράττουν διπλό επίδομα κατοικίας. Το «εθνικό ζεύγος», υπερασπίζεται τα «εθνικά θέματα», (τα οποία θέλουν να ….καταργήσουν), και προωθεί, «το ελληνικό λάδι», έναντι 12.000 ευρώ τον μήνα....... Ο κ. Παυλόπουλος, μπορεί να ρωτήσει, τι προσέφερε στην Ελλάδα, ή τέλος πάντων στην κυβέρνηση, ή τέλος πάντων στη Ν.Δ., το «εθνικό ζεύγος», και απολαμβάνει αυτή την ιδιαίτερη μεταχείριση;
Πόσοι Έλληνες εργαζόμενοι, απολαμβάνουν διακοπές στην Ουάσιγκτον με 12.000 ευρώ τον μήνα, και διπλό επίδομα κατοικίας. (σύνολο 15.600) Ο μισθός του «εσωτερικού» είναι ξεχωριστός.
«Αν δεν συνυπηρετήσουμε δεν θα τα βγάζουμε πέρα», έλεγε η «συγκάτοικος» στις Οικονομικές Υπηρεσίες.
Ο πολυτάξιδος κ. Γενικός από «ανθρωπισμό», είδε με κατανόηση το θέμα.
Δεν είναι άδικο, για τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για να γίνει πρωθυπουργός ο κ. Καραμανλής, να βλέπουν να χρησιμοποιείται ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, και η πλειοψηφία, για να ικανοποιηθούν τα οικογενειακά συμφέροντα ορισμένων ;

Οι δύο Γενικοί Γραμματείς , παράλληλα, πραγματοποιούν, με σπουδή, στις 10 το πρωί αύριο, παρουσίαση, της μελέτης « Καταλήψης της Γενικής Γραμματείας από τις «οικογενειακές παρέες». Δεν είχαν καν την ευαισθησία, να αναστείλουν την διαδικασία, μέχρι να ενημερωθεί ο νέος Υπουργός.
Επισήμως η «μελέτη» αφορά στην αναδιοργάνωσης της Γενικής Γραμματείας.
-Το σκάνδαλο είναι ότι , ο εντελώς «αναρμόδιος» σύμβουλος που προσέλαβαν, θα πάρει 700.000 ευρώ (σαν Επιδότηση επιμόρφωσης; ), για να προσθέσει στο βιογραφικό του και μελέτη αναδιοργάνωσης του δημόσιου τομέα.
-Αχ« Γιαννάκιαμ και Μαγδάκιαμ. Eσεις τρώτε και πίνετε και εμάς μας τρώει η αρκούδα».

ΥΓ1. Ακόμα περιμένουμε απάντηση για τους «εθνικούς» λόγους που επιβάλλουν από το 2006 τα συχνά ταξίδια του κ.Λειβαδά στην Νέα Υόρκη με δημόσια δαπάνη.
ΥΓ2. Οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στον φασισμό το 1940, αλλά η κ. Παπαδά είπε ΟΧΙ στη δημοκρατία , απαγορεύοντας στον αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, να μιλήσει στην εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου στην ΓΓΕ-ΓΓΕ. Ίσως επειδή, θα μιλούσε για τον δημοσιογράφο, Κώστα Παπαδάκη, που έπεσε μαχόμενος υπέρ της ελευθερίας αλλά και του δικαιώματος στην ενημέρωση ,στις 4 Νοεμβρίου 1940. Μάλλον θα σκέφτηκε ότι, «οι αγαπημένοι της, από την Πε-ντούε», θα υστερούσαν, καθότι άκαπνοι.

Σπύρος Χατζάρας
Εκπρόσωπος των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΓΓΕ-ΓΓΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη