3 Οκτ 2008

Άλλη μια νίκη σχετικά με το όνομα FYROM

Η ιστοσελίδα http://www.iftheworldcouldvote.com ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και δίνει την ευκαιρία σε όλο τον πλανήτη να ψηφίσει ανάμεσα σε Barack Obama και John McCain. Αναμένεται να έχει τεράστια επισκεψιμότητα. Σε αυτή -μετά από υπόδειξή σας- η FYROM αναφερόταν πάλι με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο "Macedonia"

στείλαμε το γνωστό e-mail :και η διόρθωση έγινε σε λίγες μέρες. Μάλιστα οι διαχειριστές, μας απάντησαν ευχαριστώντας μας, για την ενημέρωση..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ taxalia ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ e-mail, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ (ας το πούμε η "στρατηγική του e-mail):
....
1. Συγχαίρουμε την ιστοσελίδα για τη δουλειά που κάνει. Δεν είμαστε αρνητικοί. Λέμε ότι τους διαβάζουμε, γι' αυτό και αισθανόμαστε την υποχρέωση να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
....
2. Τους ζητούμε την αλλαγή με βάση, όχι ιστορικά επιχειρήματα -δεν θα σπάσουν το κεφάλι τους, ούτε ξέρουν την ιστορία- αλλά με το ανίκητο "όπλο" της επίσημης (official) ονομασίας των Σκοπίων με παραπομπή στην επίσημη ιστοσελίδα μελών του Ο.Η.Ε.
http://www.un.org/members/growth.shtml (1993 - 184 members)and here: http://www.un.org/members/notes/yugoslavia.htm
...
3. Τους τονίζουμε ότι αν δεν το διορθώσουν θα δυσαρεστήσουν 20 εκ.Έλληνες, από τα οποία τα 3 ζουν στις ΗΠΑ, έναντι 2 εκ. FYROMians από τα οποία 20.000 ζουν στις ΗΠΑ. Πάντα ευγενικά!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη