14 Δεκ 2008

Κάηκε το μαγαζί του, αλλά έφαγε πρόστιμο από την εφορία, επειδή "εξαφανίστηκε" η ταμειακή

Ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας που κάηκε ολοσχερώς στα επεισόδια την περασμένη βδομάδα ,δεν φτάνει την καταστροφή που είχε υποστεί πέρασε η εφορία και του επέβαλε πρόστιμο 2000. λόγο ότι η ταμειακή μηχανή ήταν εξαφανισμένη "λογικό αφού κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί τι θα γλίτωνε μόνο η ταμειακή μηχανή ;;".
Αντί το κράτος να είναι δίπλα στους πολίτες που είχαν πληγεί από καταστροφές είναι απέναντί τους .Ντροπή .....Σήμερα το ανέφερε και το ραδιόφωνο του Alpha 98.9
o-politis.blogspot.com
σχόλιο taxalia: Μας πρόλαβες! ετοιμαζόμασταν να κάνουμε αφιέρωμα, στο τι θα τραβήξουν από τη γραφειοκρατία της εφορίας, τα κατεστραμμένα μαγαζιά. Η μεγαλύτερη τιμωρία για όσους προέβησαν σε βανδαλισμούς, είναι να τους αναθέσει κανείς να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις των μαγαζιών στην εφορία! Δεν θα ξανακάψουν μαγαζί ποτέ!
Και επειδή θα γίνουν εκπομπές (ψοφάει ο ΑΥΤΙΑΣ για τέτοια) και θα ακουστούν τα συνηθισμένα, περί γρήγορων διαδικασιών, απάλειψης της γραφειοκρατίας κ.λ.π. ακούστε το taxalia: η γραφειοκρατική ηλιθιότητα που είναι φυτεμένη στο μυαλό των εφοριακών, είναι ΑΝΙΚΗΤΗ και πολύ πιό δυνατή από το επαναστατικό ρεύμα. Θα το καταλάβουν σε λίγο οι καταστηματάρχες, όταν βρεθούν απέναντι από την σαπιοκοιλιά εφοριακό, που με το γνωστό σιχαμερό ύφος θα τους λέει το εμετικό: "και γω τι κάνω κύριε;" (το ζήσατε το έργο -"και γω τι να κάνω; -εγώ τι να κάνω - όχι, πέστε μου εγώ τι να κάνω"- όλοι, έτσι;)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη