7 Δεκ 2008

Oι φίλοι του taxalia γράφουν...

Παρουσίαση άρθρων που μας στείλατε με link και σύντομη περίληψη:
>
"Macedonian Visa"
Για να δείτε τι θα πει Lobbying στην κοιτίδα του καπιταλισμού, διαβάστε τα κάτωθι απίστευτα: Η διασπορά των Σκοπιανών, ήλθε σε συμφωνία με τη VISA για την έκδοση πιστωτικής κάρτας. Με σήμα βεβαίως τον ήλιο της Βεργίνας στο γνωστό, γουστόζικο περτικαλί φόντο. Σπεύσατε απανταχού Βοσκόπουλοι! Ο Αγών σας δικαιώνεται. Αποκτήστε τώρα τα έργα του Αδόλφου, το ημερολόγιο του Ιωσήφ και άλλα "δημοκρατικά" προϊόντα σε πολλές, πάμπολλες, ακόμη και μεταθανάτιες δόσεις με την Μακεδόνιαν Βίζα.Ακολουθούν λεπτομέρειες και τρόποι αντίδρασης. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »
>
Βατοπέδι Α.Ε. (Import - Export)...
Ανοίγουν οι λογαριασμοί για το Βατοπέδι και στην Κύπρο.Απεστάλη το αίτημα προς τις κυπριακές αρχές για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των εταιρειών Rassadel και Madeus
>
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Δείτε τι έλεγε ο Κ. Καραμανλής όταν ήταν στην αντιπολίτευση, έτοιμος να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.
....Τόνισε ότι είναι ανάγκη να προχωρήσουν το ταχύτερο οι διαρθρωτικές αλλαγές και να γίνει σεβαστός ο ανταγωνισμός στην αγορά, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να παγώσει τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ προωθώντας ταυτόχρονα την αναδιάρθρωση και τον εκσυγχρονισμό τους. .....
>
Ζούμε τον αδυσώπητο πόλεμο με τη δικτατορία του «τίποτα»
Πώς να είμαστε φιλικοί όταν βαδίζουμε πάνω σε ένα απόκρημνο και δύσκολο δρόμο, κυκλωμένοι από όλες τις μεριές από ποικίλους μοχθηρούς εχθρούς και κάτω από τα ανηλεή πυρά τους; Πώς να είναι κανείς φιλικός, μέσα σε ένα άγριο πόλεμο με το κατεστημένο, τους μπράβους του, τους ρουφιάνους και τους προβοκάτορες; Πώς να είσαι φιλικός απέναντι στο βάλτο της «αριστεράς», απέναντι σε αυτούς τους νέους ιδεολογικούς γενίτσαρους που θέλουν να τραβήξουν ολόκληρη την κοινωνία στο βάλτο και όσο δεν το πετυχαίνουν ουρλιάζουν, σαν ύαινες, και στιγματίζουν ολόκληρη την κοινωνία, σαν «ρατσιστική» και «οπισθοδρομική»; Για να είσαι φιλικός σήμερα πρέπει να εγκαταλείψεις τον αγώνα και να συμβιβαστείς.
>
Οταν ο επιχερηματίας Μίχαλος δίνει "πάσες" στην Πετραλιά
Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος της ΕΒΕΑ Κων/νος Μίχαλος δεν είναι πολιτικός.Τουλάχιστον όχι με την έννοια του επαγγελματία πολιτικού.Οι προχθεσινή του δήλωση περί ελαστικοποίησης του ωραρίου εργασίας, τάραξε τα νερά. Τρόμαξε τον ήδη τρομαγμένο πολίτη, ξύπνησε τους νυσταγμένους εργατοπατέρες και εδώσε βούτυρο στο ψωμί στους δημοσιογράφους που ψάχνουν για μια είδηση, όπως το πρεζόνι για μια δόση.
>
Μόνοι σας ξεσκεπάζεστε και βγάζετε τη...μαντίλα,προπαγανδιστές των Μμε...
Τελικα,το ειδαμε κι αυτο...οι πασης φυσεως φανατισμενοι χριστιανομαχοι δημοσιογραφοι,που κυριολεκτικα λυσσανε τους τελευταιους μηνες εναντιον της Ορθοδοξης Χριστιανικης πιστης,με αφορμη το "σκανδαλο" του Βατοπαιδιου,να φτανουν στο σημειο να μας προβαλλουν μετα...βαιων και κλαδων,το μουσουλμανικο "μοντελο" ζωης ως "κοινωνικα αποδεκτο"
>
Με το που μπαίνει ο Σαμαράς στην κυβέρνηση πέφτουν.
>
Κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταξύ 4η και 5ης Δεκεμβρίου, για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα, λεηλατήθηκε ο ναός της Ιεράς Μονής Γκρατσάνιτσα, έδρα του Μητροπολίτη Αρτεμίου, το μαργαριτάρι της σερβικής μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής από τον ΙΔ ΄αιώνα η οποία βρίσκεται στο κεντρικό Κόσσοβο, 5 χιλιόμετρα νότια από την Πρίστινα.
>
>
Χτίζοντας την Ελλάδα του 2058
Λίγα μεν τα Ψίχουλα ,αλλά πολλά τα επικοινωνιακά ψέματα, πάντα υπέρ των πολλών και των πτωχών . Σπύρος Χατζάρας Τα ψίχουλα, από το τραπέζι, ήταν κάποτε για τους διακονιάρηδες και τα σκυλιά. Το ίδιο και τώρα. Στο τραπέζι, κάθονται οι «μουστερήδες» μας, οι τραπεζίτες, και θα φάνε, «περισσότερο από 11 δισ. ευρώ, μόνο για τόκους, δηλαδή το 5% του ΑΕΠ», όπως είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Αφορολόγητα όμως, γιατί έτσι είναι πιο νόστιμα.
>
Ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1 οδοντίατρος για 1.500 κατοίκους και η Ελλάδα σημειώνει το αρνητικό ρεκόρ του 1 οδοντιάτρου ανά 750 περίπου κατοίκους…
>
Σύντροφε Γιώργο το ΠΑΣΟΚ είναι Έτοιμο.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να είναι έτοιμο να κυβερνήσει -εάν κληθεί από το Λαο -ανά πασα στιγμή.
>
ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ 1-2
Το παιγνιδι πηγαινε για καρμπον με τα προηγουμενα. Εφτασε ομως ενας συνδυασμος απο τους ξεχασμενους στον παγκο απο τον προπονητη, Κλευτον και Ρουκαβινα, για να μπει το γκολ της νικης στο 83' και να φυγει ο Παναθηναικος με το τριποντο απο τη δυσκολη εδρα της Ξανθης.
>
Ο Τεν Κάτε με τα διαρκή λάθη του λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι. Ευτυχώς κατάλαβε ότι έχει κάποιους παίχτες που θα έπρεπε να στηρίζεται πάρα πολύ επάνω τους: Κλέιτον και Ρουκάβινα.
>
Μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς – Αλέξανδρος Αξιούπολης, για το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΧΘ, οι μικροί αθλητές του συλλόγου του ν. Κιλκίς μαζί με τον προπονητή τους Αχιλλέα Παπαδόπουλο και τον ακούραστο έφορο Κυριάκο Καπνόπουλο παρακολούθησαν το παιχνίδι της Α1 Γυναικών Άρης – Ορμή Λουξ Πάτρας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη