27 Ιαν 2009

Φίλοι αγρότες: τους ζυγούς λύσατε!

Αγαπητοί μας αγρότες,

δεν θα σας καλοπιάσουμε με τα γνωστά, περί παπούδων αγροτών κ.λ.π. γιατί δεν είμαστε πολιτικοί και δεν "τραβάμε κανένα ζόρι" να σας χαιδεύουμε τα αυτιά.

Από την άλλη επικοινωνόντας, με τόσο κόσμο, από αυτό το βήμα, που λέγεται taxalia, αντιλαμβανόμαστε το "σφυγμό" του κόσμου.
Στήσαμε εδώ μια δημοσκόπηση η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ήδη ψήφισαν πάνω από 3.000 άνθρωποι.
Τις πρώτες μέρες ο κόσμος ήταν με το μέρος σας. Στο ερώτημα "πώς βλέπετε τα μπλόκα των αγροτών", κυριαρχούσε η απάντηση "Έχουν απόλυτο δίκιο. Πώς αλλιώς να αντιδράσουν;"

Από χθες βλέπουμε ότι ψηφίζεται μόνο η δεύτερη επιλογή, που δείχνει την οργή του κόσμου "Έχουν απόλυτο άδικο".

Η τρίτη επιλογή, που θα ήταν η λογικότερη και αποτελεί τη δική μας θέση, απαιτεί ψυχραιμία. Λέγεται "Ναι έχουν δίκιο, αλλά να βρουν άλλους τρόπους".
Κι όμως! Κανείς σχεδόν δεν την επιλέγει σήμερα. Πράγμα που δείχνει ότι ο κόσμος έχασε την ψυχραιμία του.

Θα δείτε από σήμερα και τη μεταστροφή των "καναλιών". Θα δείχνουν "αγανακτισμένους επαγγελματίες", "ελλείψεις στην αγορά" κ.λ.π. Κι αυτό γιατί τα κανάλια δεν έχουν, ούτε ηθική, ούτε άποψη. Δείχνουν ό,τι θέλει να δει ο -λειτουργών ως πελάτης- τηλεθεατής.
Και ο τηλεθεατής-πελάτης θέλει να δει πλέον να "σας τα χώνουν". Να εκφράσουν το δικό του θυμό.
Και αυτό θα κάνουν!

Αποχωρήστε λοιπόν σήμερα από τα μπλόκα. Είμαστε βέβαιοι εδώ, ότι θα φύγετε ΑΥΡΙΟ. Όμως η σημερινή μέρα είναι πολύ κρίσιμη. Αν φύγετε αύριο ή μεθαύριο θα φύγετε "λαομίσητοι". Θα θυμάτε ο κόσμος με οργή και αγανάκτηση τις κινητοποιήσεις σας.

Αν φύγετε σήμερα θα φύγετε νικητές. Κάντε το πριν να ΄ναι αργά. Τίμιοι άνθρωποι είστε, καταλαβαίνετε ότι σας τα λέμε έντιμα, ξάστερα και χωριάτικα. Χωρίς να υπηρετούμε καμιά σκοπιμότητα. Να μην προλάβουν τα κανάλια να σας κατασπαράξουν. Φύγετε πριν τα δελτία ειδήσεων. Τώρα.

Αν δεν το καταλαβαίνετε σήμερα, θα το καταλάβετε αύριο. Αλλά θα είναι αργά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη