31 Ιαν 2009

Κυρία Μπακογιάννη οι προσωπικές σας ιστοσελίδες είναι μια χαρά. Του ΥΠΕΞ;

Το GREEK AMERICAN NEWS AGENCY των ομογενών μας από τις Η.Π.Α. αναφέρεται στις προκλητικές ιστοσελίδες στις οποίες "Σκοπιανοί" και "Τούρκοι", κατηγορούν Έλληνες για ...γενοκτονίες και άλλα ευτράπελα.

Το θέμα είναι αγαπητοί πατριώτες, ότι όλες οι ιστοσελίδες στις οποίες αναφέρεστε (και δεν χρειάζεται να διαφημίζουμε), γράφονται μόνο από Έλληνες !

Ο ρόλος τους φυσικά, είναι απολύτως ασήμαντος. Όλες μαζί έχουν λιγότερες από 10-15 επισκέψεις την ημέρα, όταν τα ελληνικά blogs στα οποία αναφέρεστε παρακάτω (μεταξύ αυτών και το taxalia) έχουν πάνω από 1.000.000 επισκέψεις ημερησίως.

Επομένως, ας μην το κουράζουμε με κάποιους ψυχωτικούς. Δεν γράφουν για να τους διαβάζουν άλλοι. Γράφουν για να διαβάζουν μόνοι τους τα κείμενά τους, αυτοϊκανοποιούμενοι (you know, "masturbation", όπως το λέτε στο Αμέρικα).

Για να περάσουμε στα σοβαρά τώρα:
Θα κρατήσουμε από το άρθρο του μαχητικότατου και αξιόλογου GANA, την τελευταία παράγραφο, με την οποία ο αρθρογράφος απευθύνεται στην κ.Μπακογιάννη:
"Στο διαδίκτυο υπάρχουν ήδη αξιόλογα Blog και ιστοσελίδες που θα μπορούσαν να παρέχουν την βοήθεια και την εξιδικευμένη γνώση τους. Χωρίς να πούμε περισσότερα αναφέρουμε ενδεικτικά τα πιο δημοφιλή όχι μόνο σε επισκεψιμότητα αλλά και σε εγκυρότητα και επιστημονική επάρκεια και εξιδεικευμένη γνώση σε επί μέρους αντικείμενα και όχι μόνον στο διαδίκτυο. ....και αν ψάξετε πολύ καλά θα βρείτε και άλλους εξίσου αξιόλογους Bloggers και από εκεί θα αλιεύσετε και πολλούς άλλους που θα βοηθήσουν ενεργά και ουσιαστικά. Αν ψάξετε θα βρείτε. Τολμείστε το!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Θα ήταν καλύτερα να είχει γίνει μια τέτοια προσπάθεια με σχέδιο και στρατηγική και όχι με προχειρότητες όπως η περιβόητη συνάντηση με έλληνες bloggers που και τίποτα δεν απέδωσε και προβλήματα δημιούργησε οι επιλογές blogs και προσώπων κάποιοι εκ των οποίων δεν έχουν και καμία απολύτως σχέση με τα εθνικά θέματα. Εκτός αν εκείνη η επιλογή προσώπων και bloggers είχε να κάνει περισσότερο με το προφίλ της κας Υπουργού της οποίας παρεπιμπτόντως η προσωπική πολιτική ιστοσελίδα διεθέτει ότι πιο εξελιγμένο και φυσικά ενημερώνεται καθημερινά μερικές φορές ανά ώρα σε αντίθεση με εκείνην του υπουργείου εξωτερικών... "
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη