31 Ιαν 2009

Η αλήθεια για τις επιδοτήσεις των αγροτών

Για όσους δεν κατάλαβαν, θα προσπαθήσω πολύ απλά να εξηγήσω μερικά πράγματα.
΄Οσοι αγρότες νομίζουν ότι θα πάρουν έστω και ένα Ευρώ, είναι βαθειά νυχτωμένοι.
Το μόνο που καταφέραμε πάλι, είναι να γίνουμε περισσότερο αντιπαθείς στους υπόλοιπους ΄Ελληνες για τα όποια προβλήματα δημιουργήσαμε τις μέρες των αποκλεισμών.
΄Αρχισαν λοιπόν τα κανάλια, και τα ραδιόφωνα να μας λένε ότι, κάποιοι δημοσιογράφοι, σε ειδικές εκπομπές, κάποιοι πολιτικοί της αντίπερα όχθης, μας κάρφωσαν στην ευρωπαϊκή ένωση ότι η κυβέρνηση θα έδινε τα λεφτά υπό μορφή ενισχύσεων και όχι αποζημιώσεων.
΄Ολους αυτούς δε, άρχισαν να τους αποκαλούν, προδότες , απάτριδες, ανθέλληνες, κλπ
Θέλω βέβαια πάνω σ΄αύτό να θυμίσω σε μερικούς (άν θυμούνται) ποιος κάρφωσε στους ευρωπαίους την υπόθεση του Γιουγκοσλάβικου καλαμποκιού.
΄Όπως βέβαια καταλάβαμε όλοι τα 500 εκκατομυριάκια μπλοκαρίστηκαν από την ευρωπαϊκή κοινότητα, και όλα έχουν καλώς.
Και βέβαια όλοι καταλάβαμε τις καλές προθέσεις του Κου Χατζηγάκη, να μοιράσει λεφτά, αλλά δεν τον αφήνουν οι ρουφιάνοι.
Το πώς, και πόσα λεφτά θα πάρουν κάποιοι υμέτεροι «αγρότες!!!!!!!!!!», που φρόντισαν να διαλυθούν τα μπλόκα, θα το μάθουμε σιγά-σιγά, και σε βάθος χρόνου.
Για όσους θέλουν να μάθουν, άς ψάξουν για κάποια πανεπιστημιακά, και ευρωπαϊκά προγράμματα που τρέχουν, και έχουν σχέση με πρωτοποριακές και καινοτόμες καλλιέργειες.
Πάντως αξίζουν «συγχαρητήρια» στους Πολιτικούς μας που για μια φορά ακόμη αποδεικνύεται ή ανεξαρτησία μας σε θέματα καθαρά δικά μας και όχι των ευρωπαίων.

Νικόλας Μαλγαρινός
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη