10 Φεβ 2009

Ο Υπουργός πάπια Κωστής Χατζηδάκης και οι δημοσιογράφοι του κώλου

ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΘΕΩΡΙΑΣ", ΤΩΝ "ΚΛΟΥΒΙΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΜΟΥΓΚΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
Ένώ ο κόσμος βογγάει από τους αστρονομικούς λογαριασμούς του φυσικού αερίου, της μεγαλύτερης απάτης (την έχουμε αποδείξει εδώ), στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, ο Υπουργός Ανάπτυξης, βγάζει ακαδημαϊκά λογύδρια για ενεργειακές προτεραιότητες, για δράσεις φιλικές προς το περιβάλλον, για πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα. Κλούβια λόγια.
Και δεν φτάνει αυτό: Λειτουργώντας ως ατζέντης των επιχειρήσεων παροχής αερίου, είπε σήμερα:
«Μέχρι το τέλος της χρονιάς θέλουμε να έχουν συνδεθεί με το φυσικό αέριο επιπλέον 85.000 νοικοκυριά (σ.σ. μαλάκες!!!!) και μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς να χρησιμοποιούν το καύσιμο 1 εκατομμύριο πολίτες».(χρησιμοποιώντας την "προστασία του περιβάλλοντος" ως δόλωμα, για τους ηλίθιους! Μα σας εμποδίζει κανείς να προστατεύσετε το περιβάλλον από τη μια και να μας πείτε ΕΣΕΙΣ πόσο πρέπει να κάνει η κιλοβατώρα του φυσικού αερίου, από την άλλη;)

Έχουμε ένα μήνα, που σας ζητήσαμε ως πολίτες κάτι εξαιρετικά απλό:
ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ! ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ !
Κάνετε την πάπια. (Είστε ειδικός σε αυτό). Μια επικερδής τακτική τα παλαιότερα χρόνια. Τώρα όχι!

Και οι δημοσιογράφοι του κώλου, σας ακούνε να λέτε τον ανώδυνο μονόλογό σας. Χωρίς ούτε μια ερώτηση επί ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. Θα κάνετε τετραψήφιο νούμερο, ηλεκτρονικά μηχανήματα σε περιοχές της Αθήνας για σύγκριση τιμών κι άλλες παπαρδέλες.
Πάντα θεωρία.
Κι ένας δημοσιογράφος δε βρέθηκε να ρωτήσει: Καλά τα οράματα και τα σχέδια, αλλά θα μας εξηγήσετε επιτέλους, γιατί το φυσικό αέριο είναι 70% ακριβότερο από ότι θα έπρεπε να είναι;
(σήμερα: πετρέλαιο 46 λεπτά, αέριο 65)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη