9 Μαρ 2009

Δεν έρχεται ο Ομπάμα στην Ελλάδα; ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


Οσοι τους προηγουμενους μηνες μιλαγαν για "ψυχρες σχεσεις ΗΠΑ-Τουρκιας",μαλλον θα πρεπει ν'αναθεωρησουν τις αποψεις τους,μετα την υπερ του δεοντως θερμη επισκεψη της Αμερικανιδας ΥΠΕΞ Χιλαρυ Κλιντον στην Αγκυρα και κυριως,την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Πλανηταρχη Ομπαμα στους γειτονες τον Απριλιο.

Κι ολα αυτα,ενω η χωρα μας βρεθηκε ξανα ΕΞΩ απο το προγραμμα των αμερικανων αξιωματουχων,παρα τις διαβεβαιωσεις ομογενων αλλα και εγχωριων διπλωματικων κυκλων οτι "η Ελλαδα ειναι στις προτεραιοτητες του Ομπαμα"!Φαινεται οτι ορισμενοι δεν εχουν παρει ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ το μαθημα τους οσον αφορα τις... ελληνοτουρκικες σχεσεις και τον αμερικανικο παραγοντα...

Τα πραγματα ειναι απλα:ΟΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ!Ολα τ'αλλα,ειναι για εσωτερικη καταναλωση...

Καλα τα πανηγυρακια απο τις "προοδευτικες" δυναμεις του τοπου,καλο και το ανελεητο σπρωξιμο των Μμε στον "Μεσσια" Ομπαμα,αλλα Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο;Γιατι αραγε...εκπλησσονται στο Υπουργειο Εξωτερικων γι'αυτες τις εξελιξεις;Η αμερικανοθρεμμενη Ντορα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πώς σκεφτονται στην Ουασιγκτον;

Βεβαια,το ανησυχητικο εδω ειναι πως η Χιλαρυ (θαυμαστε την αριστερα να καταθετει στεφανι στο μνημειο του Κεμαλ) εκανε δηλωσεις ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ,λεγοντας οτι "πρεπει να αρθει ο αποκλεισμος που εφαρμοζεται εις βαρος τους"!!!Δηλαδη,ουτε λιγο ουτε πολυ τους παρουσιαζει ως...θυματα,που "δεινοπαθουν απο τους κακους Ελληνοκυπριους"!!!Για μια ακομη φορα,οι Αμερικανοι βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τις δυο πλευρες,εχοντας κατα νου και την προδοτικη σταση Χριστοφια!

Εμεις,δεν τρεφαμε προσδοκιες ουτε περιμενουμε τιποτα απο τη νεα αμερικανικη ηγεσια:ειναι γνωστο πως,παρα την ανελεητη προπαγανδα υπερ του αντιθετου,ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ!Κι εδω που τα λεμε,ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ δεν βιαζονταν τοσο να επισκεφθουν την Τουρκια!!!Με τη διαφορα οτι ο ενας ειχε την παγκοσμια κατακραυγη για ο,τι εκανε κι ο αλλος το...σιωπητηριο και αποδοχη (το θεμα επαιξε ελαχιστα στα κατευθυνομενα Μμε,για ευνοητους λογους).

Η χωρα μας,για μια ακομη φορα,εμεινε στα...κρυα του λουτρου απο την πολεμοχαρη αμερικανικη ηγεσια:αυτο απο τη μια θα πρεπει να μας προβληματιζει,αλλα απο την αλλη ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,αφου φαινεται πως,τουλαχιστον προς το παρον,οι ΗΠΑ δεν μας συμπεριλαμβανουν στα βρωμικα σχεδια τους για ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ,ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ κλπ.

Καλυτερα λοιπον να μην ερθουν απο τα μερη μας οι Ομπαμα,Κλιντον!Αυτοι και κυριως οσα πρεσβευουν,ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/03/blog-post_09.html

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη