30 Απρ 2009

ΕΤΟΣ 2.221: ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Στις 25 Μαρτίου του 2221, η μικρή μειονότητα των Ελλήνων που μένει στο δικό της γκέτο στα Χανιά της Κρήτης, γιόρτασε τα 400 χρόνια από την ανεξαρτησία της Ελλάδας από την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο ιμάμης των Χανίων, έδωσε ειδική άδεια για να χρησιμοποιηθεί στο μικρό λιτό εορτασμό της μειονότητας η παλιά Ελληνική σημαία με τον σταυρό, αντί για την γαλάζια με την κόκκινη ημισέλινο στη μέση, την επίσημη σημαία του κράτους της Ευρωπαικής Ένωσης.

Το 2221 τα 9/10 του πληθυσμού της Ε.Ε. είναι μουσουλμάνοι και οι λίγοι χριστιανικοί πληθυσμοί που έχουν απομείνει σκόρπιοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, αρκούνται μόνο σε μικρές θρησκευτικές τελετές, φροντίζοντας να μην προκαλούν έτσι τους ακραίους φονταμενταλιστές των Βρυξελλών.

Η Καθολική Εκκλησία έχει διαλυθεί σχεδόν εντελώς, αφού έχουν απομείνει περίπου πέντε εκατομμύρια πιστοί σε ολόκληρη της Ευρωπαική επικράτεια και τα προνόμιά της έχουν συρρικνωθεί δραματικά.

Το πάνω χέρι στα θρησκευτικά καθήκοντα στην Ε.Ε. το έχει πλέον ο Αγιατολάχ που εδρεύει στην Τεχεράνη και από εκεί κυβερνά τον κόσμο.

Σε ολόκληρη τη γη, η πρωταγωνίστρια θρησκεία είναι η μουσουλμανική.

Στην Ε.Ε. έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές από την πλειοψηφία των μουσουλμάνων: έχουν απαγορευτεί με νόμο οι ομοφυλόφιλοι και λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, έχουν γκρεμιστεί όλοι οι μεγάλοι καθεδρικοί ναοί από τις παλιές πρωτεύουσες των κρατών μελών, άλλαξαν τα πανεπιστήμια σε θρησκευτικά σχολεία όπου τον πρώτο λόγο έχει το Κοράνι και η ΣΑΡΙΑ εφαρμόζεται παντού.

Η ψήφος των γυναικών έχει καταργηθεί πριν από δεκαπέντε χρόνια.

Η μαντίλα έχει επιβληθεί σε όλες τις γυναίκες της επικράτειας και η μπούργκα είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο Παρίσι…

Όποια γυναίκα συλλαμβάνεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άντρες εκτός από τον άντρα της, λιθοβολείται.

Στην Αθήνα, ο χώρος της παλιά βουλής δεν υπάρχει πλέον, διότι ο τρίτος κατά σειρά μαύρος δήμαρχος που κέρδισε πέρυσι τις εκλογές Αμπντούλ Χασάν, κέρδισε κάνοντας σύνθημα το γκρέμισμα και του τελευταίου συμβόλου που θύμιζε το κακό παρελθόν της πόλης.

Οι Ταλιμπάν που είχαν καταλάβει την εξουσία στην Ελλάδα την προηγούμενη επταετία, είχαν προλάβει να γκρεμίσουν την Ακρόπολη και στη θέση της έχουν χτίσει το μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη.

(Θυμάστε τους δυο τεράστιους βούδες που γκρέμισαν οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν πριν την 9/11;)

Το κόκκινο τζαμί.

Στην Ελλάδα το 2221 ζουν περίπου 150.00 χριστιανοί στην περιοχή της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης. Οι αρχηγοί της Ελληνικής μειονότητας ζούσαν μέχρι σήμερα εξόριστοι και είχαν ασπαστεί τον μωαμεθανισμό. Ο Χασάν Καραμανλή ζούσε στο Παρίσι και ο Ομάρ Παπανδρέου στη Στοκχόλμη.

Και ας αφήσουμε το μέλλον της Ε.Ε. για αργότερα, για να έρθουμε σε αυτά που ισχύουν σήμερα:

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 700.000 μουσουλμάνοι, από τους οποίους οι 500.000 ως λαθρομετανάστες.

Ενώ ο ελληνικός πληθυσμός γερνάει και η αναλογία για τη διατήρησή του βρίσκεται κάτω από το όριο της επιβίωσης, στους μουσουλμάνους η αναλογία είναι υπερβολική και με τον ρυθμό γεννήσεων που υπάρχει, οι Έλληνες σε εκατό χρόνια θα είναι μειοψηφία στον Ελλαδικό χώρο.

Το παράδειγμα της πρώτης υποψήφιας ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε., της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είναι χαρακτηριστικό του τι πρόκειται να συμβεί: το 1909 υπήρχαν 54 μουσουλμάνοι στη χώρα, το 1960 έγιναν 1399, ενώ το 1990 πολλαπλασιάστηκαν σε …458.000!

Ξέρετε πόσοι έγιναν το 2004;

1.000.000!!!

Σήμερα στην Ολλανδία επιτρέπεται η μπούργκα, το σύμβολο των Ταλιμπάν!

Σήμερα στην Ολλανδία υπάρχουν εκατοντάδες τζαμιά με εκκλησιαστικά σχολεία στα οποία φοιτούν υποχρεωτικά τα παιδιά των μουσουλμάνων μαθαίνοντας να ζουν σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και να υπακούουν σε αυτόν περισσότερο από τους νόμους του Ολλανδικού κράτους!

Σήμερα στην Ολλανδία, οι ομοφυλόφιλοι φοβούνται να πλησιάσουν τις μουσουλμανικές γειτονιές, γιατί τους πετούν πέτρες και μαχαίρια!

Το 2025, το οποίο δεν είναι μακριά, τα μισά παιδιά που θα γεννιούνται στην Ολλανδία θα ανήκουν σε μουσουλμανικές οικογένειες.

Τις δεκαετίες του 60 του 70 και του 80 στην Ολλανδία, υπήρχαν πολλές ΜΚΟ και πολλοί πρόγονοι του Τσίπρα και του Αλαβάνου, που αγωνιζόντουσαν για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων.

Μόνο που δεν ήξεραν ότι το Ισλάμ ότι απαιτεί για το ίδιο, το αρνείται για τους άλλους!

Το βαρύ σύννεφο του Ισλάμ, αρχίζει να σκεπάζει τον πρώην φιλελεύθερο ουρανό της Ευρώπης.

Η αναλογία για την διατήρηση του πληθυσμού της Ολλανδίας, είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν της Ελλάδας στο 1,31, όταν έπρεπε να είναι στο 2,1.

Των μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ε.Ε. βρίσκεται στο …8,5 μα αυξητική τάση.

Στην Ευρώπη σήμερα υπάρχουν 54.000.000 μουσουλμάνοι.

Πόσοι από αυτούς είναι ακραίοι φονταμενταλιστές;

Βρείτε το εσείς…

Σε μερικές δεκαετίες από σήμερα, οι περισσότεροι που θα διαβάζουν αυτές τις λέξεις θα λέγονται Χασάν, Ομάρ και Τζεμιλέ…

Και δεν είναι αστείο!

Στην Ελλάδα σήμερα, υπάρχουν μουσουλμάνοι στη Θράκη, που ζουν αρμονικά με τους χριστιανούς.

Μέχρι πότε όμως δεν θα ακούν τις σειρήνες της Σαουδικής Αραβίας, της Υεμένης, του Αφγανιστάν και του Ιράν;

Η ενημέρωση του αμερικανού πρέσβη για την ύπαρξη 25.000 Αφγανών στην Ελλάδα, πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

Αλλιώς τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
...
Παρατήρηση taxalia: Πάντα αιχμηρές οι απόψεις σας, αλλά: Ε, ας γεννάνε κι οι Χριστιανοί κύριε Καζαντζίδη ! Κι ύστερα, δεν κάνει η θρησκεία τον άνθρωπο. Ο μαλάκας, μαλάκας είναι, είτε Χριστιανός, είτε Μουσουλμάνος, είτε Βουδιστής, είτε άθεος, είτε άθρησκος.....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη