30 Απρ 2009

Ευθύνες Παπαγεωργόπουλου στον Μπουτάρη, για τη μη κατασκευή του Πάρκιγκ στη Μαρτίου!

Ένα ακόμη ζωτικής σημασίας έργο, που έπιασε πάτο, στη Θεσσαλονίκη!
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος υπεραμύνθηκε των επιλογών της Διοίκησης του Δήμου για τα μεγάλα έργα της πόλης και εξαπέλυσε ευθείες βολές σε συγκεκριμένες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα τεκταινόμενα στην πόλη και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής.
«Η Θεσσαλονίκη πηγαίνει μπροστά, τόνισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα οι κάτοικοι αυτής της πόλης, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, είναι πεπεισμένοι ότι συγκριμένες δημοτικές παρατάξεις ή τμήματα αυτών και συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τυφλωμένοι από το αντιπολιτευτικό τους μένος, κάνουν, δυστυχώς, κακό στην ίδια την πόλη. Στην προσπάθειά τους να πλήξουν την Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ουσιαστικά επιτυγχάνουν να πλήττουν και να υποβαθμίζουν την πόλη μας. Πρέπει οι παρατάξεις αυτές να αλλάξουν την αντιπολιτευτική τους διάθεση και πρακτική που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και να στηρίξουν τις επιλογές αυτής της πόλης για ανάπτυξη και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας».
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις αρνητικές παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης στο θέμα κατασκευής πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ένα θέμα που το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε μεν τη Διοίκηση του Δήμου και απέρριψε την προσφυγή της παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη, όμως από την άλλη πλευρά η Θεσσαλονίκη έχασε ένα πάρκιγκ στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της 25ης Μαρτίου!...».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη