28 Μαΐ 2009

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝ Η ΕΛΛΑΣ.

Σκέψεις ατάκτως ερριμένες, πριν το ντιμπέητ

Πόσο συνεπείς είναι οι πολιτικοί μας;
στη θεωρία όλοι καλοί είναι. στην πράξη όλοι είναι απατεώνες! Όταν....... οι ίδιοι οι πολιτικοί δίνουν το κακό παράδειγμα και στηρίζουν την παρανομία, πώς ζητούν από μας να σεβόμαστε το νόμο; Κράτος μπουρδέλο. Δεν χρειάζονται σχόλια, παρά μόνο περισυλλογή: Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν.
Όταν ανέχεστε να παρανομούν τα κόμματά σας (όλα) όταν "ζορίζονται"...
(όλοι όσοι εγκληματούν αυτό δεν ισχυρίζονται; -είχα κάτι ζόρια και αναγκάστηκα να σκοτώσω.... ) Σε τι διαφέρει αυτός ο τρόπος δράσης, από αυτόν των κομμάτων; Τώρα που έχουν ζόρια, σκοτώνουν το περιβάλλον, την ίδια ώρα που πουλάνε....οικολογία, στους κενούς, βαρετούς, χωρίς καμιά ουσία λόγους τους.

Για αυτό μας ενοχλούν τα κομματόσκυλα! Για αυτό θεωρούμε θλιβερό το να είναι φανατικός οπαδός κάποιου κόμματος, Έλληνας πολίτης. Αφού κανένα κόμμα δεν έχει αρχές! Όλοι είναι έτοιμοι να τσαλαπατήσουν τα πάντα, για να γίνει η δουλίτσα τους.... Οι "οικολόγοι" (όλα τα κόμματα) γέμισαν την περιφερειακή με παράνομες πινακίδες.
Και οι μετριότατοι στημένοι δημοσιογράφοι, κάθονται να ακούνε σαν χάχες, τις γενικόλογες μπαρουφολογίες των πολιτικών. Αράπικα φιστίκια. Απ΄έξω εμφάνιση κι από μέσα ...τζούφιοι (οι πολιτικοί).
Ίδιοι με τον άχρηστο πολίτη, που καταγγέλει συνεχώς τους βρωμιάρηδες γειτόνους του, αλλά πετάει το τσιγάρο από το παράθυρο, για να μη μυρίζει η Μερτσέ !

Ίδιοι με τον άχρηστο πολιτικό -συνάδελφό τους- που δεν μπορεί να περάσει ΄και να εφαρμόσει κανένα νόμο, αν σπάει αυγά.
Σιγά μην απαγορέψετε το κάπνισμα !!! Άχρηστοι. Πείτε μου ένα νόμο, που να αλλάζει το καθημερινό κατεστημένο, που εφαρμόζεται. Απαγορεύεται η χρήση κινητού στο αυτοκίνητο λέει ο νόμος, 10 εκατομμύρια Έλληνες, γράφουν στα αρχίδια τους το νόμο και μιλάνε όλη μέρα στο κινητό.
Απαγορεύεται η ανάρτηση διαφημίσεων σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από δημόσιους δρόμους λέει ο νόμος, οι ίδιοι οι πολιτικοί πνίγουν τον τόπο σε παράνομες πινακίδες, πανό, αεροπανό, αφίσες....
Γίνεται η μπανανία Ελλάδα, Ευρωπαϊκή χώρα μωρέ;;;;;
Μπουρδέλο ήταν και μπουρδέλο θα παραμείνει.

Μέχρι να βρεθεί ένας δημοσιογράφος, να κοιτάξει στα μάτια έναν πολιτικό αρχηγό και να τον ρωτήσει καθαρά και ξάστερα:
- Μας τα ΄χετε πρήξει με την πράσινη ανάπτυξη και τα οικολογικά οράματα. Αυτά μας τα ΄παν κι άλλοι. Αφού λοιπόν έχετε οικολογικές ευαισθησίες πείτε μας ξεκάθαρα, με μία λέξη, μόνο μία λέξη: Αν γίνετε κυβέρνηση θα γκρεμίσετε από τα 1.500.000 αυθαίρετα, τα 200.000 που βρίσκονται μέσα σε δάση; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Τι λέτε να απαντήσει ο πολιτικός;

Ό,τι και ο Γιώργος Παπανδρέου, που μιλούσε για κοινωνική δικαιοσύνη, κι όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος: ξέρω μια τραπεζικό, που θα βγει στη σύνταξη στα 42, ενώ η καθαρίστρια της ίδιας τράπεζας θα βγει στα ..142, θα διορθώσετε αυτή την αδικία;
φλυάρισε επί 10 λεπτά, χωρίς να πει τίποτε. Τι να πει....είναι με όλους....
Ε, μην πικράνουμε και τους προνομιούχους!


Όλοι οι πολιτικοί, μιλούν με ευκολία, για τους λίγους, που πρέπει να την πληρώσουν. Όταν έρχεται η ώρα να μας πουν συγκεκριμένα, ποιοί είναι αυτοί οι λίγοι, αρχίζουν ένα κάρο μαλακίες, για να μην απαντήσουν.
Και για να μη μου πείτε ότι είπα για τον ΓΑΠ μόνο, να ρωτήσω και τον Κωστάκη:
-ρε συ Κωστάκη, αφού κι εσύ λες, ότι πρέπει να την πληρώσουν οι λίγοι, να πάμε σε κάτι συγκεκριμένο; Πρέπει ας πούμε, να την πληρώσει ο Μπόμπολας; Μιλάμε για το συγκεκριμένο όνομα, μη μου απαντάς με γενικότητες. Γενικότητες λέει κι η γιαγιά μου.
Θα μας εξειδικεύσετε επιτέλους, ποιοι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι λίγοι, που θα χάσουν, για να κερδίσουμε εμείς οι πολλοί;


Και μετά από τις παραπάνω σκόρπιες σκέψεις μου, με αφορμή το μπουρδέλο "πινακίδες στην περιφερειακή", να κλείσω με ένα σοβαρό μήνυμα, προς τους δημοσιογράφους, με αφορμή το σημερινό (ασφαλώς ασήμαντο, έως γελοίο) debate:
Σωστός δημοσιογράφος ειναι αυτός που αναγκάζει τον πολιτικό, να απαντήσει όχι στο ερώτημα, "σε ποιούς θα δώσεις;", αλλά στο ερώτημα "από ποιούς θα τα πάρεις μεγάλε;"
Η πίτα είναι μιά και δεν μεγαλώνει η ρουφιάνα. Άρα για να φάει ο συνταξιούχος του ΤΣΑ μεγαλύτερο κομμάτι, πρέπει να φάει ο συνταξιούχος του ΙΚΑ μικρότερο.
Όλα τα άλλα είναι φτηνοί, ανέξοδοι λαϊκισμοί, μολυσμένη τροφή για φτωχομπινέδες πελάτες παρακμιακού πορνείου.
vasilis/taxalia

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη