28 Μαΐ 2009

Εσύ δηλαδή ρε φίλε θα δεις ..debate? Είσαι σοβαρός;

Η ΕΙΔΗΣΗ
"Στην πώληση 1.660.000 κοινών ονομαστικών μετοχών του ΔΟΛ, μετά δικαιώματος ψήφου, που αντιστοιχούν στο 2% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας, έναντι τιμήματος 2,71 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικώς έναντι 4.498.600 ευρώ, προέβη στις 27 Μαΐου ο Χ. Δ. Λαμπράκης, εκτελεστικός πρόεδρος της ΔΟΛ ΑΕ."
......................................
Ο κύριος Λαμπράκης λοιπόν, τσέπωσε χθες 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Άρα κύριε Καραμανλή και Παπανδρέου, που παλεύετε για την "αναδιανομή του εισοδήματος" και την "κοινωνική δικαιοσύνη" και οι άλλοι που μας λέτε "την κρίση να πληρώσουν οι πλούσιοι", ιδού πεδίο δόξης λαμπρό ! Δηλώστε σήμερα στο debate, ότι... τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι πολλά για έναν άνθρωπο 85 χρονών και ότι αύριο, θα πάτε μαζί του στην τράπεζα Eurobank, όπου τα κατέθεσε, θα τον υποχρεώσετε να βγάλει τα μισά, μετά θα ανέβετε σε μια κλούβα της TadeSecurity και θα μεταφέρετε τα χρήματα στο ταμείο του Ο.Α.Ε.Ε. που δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις. Εαν δεν κάνετε ούτε αυτό, τότε πώς διάολο θα "πληρώσουν" την κρίση οι "πλούσιοι"; Μπορείτε επιτέλους να αφήσετε τις παπαρολογίες και να μας πείτε ένα πρακτικό παράδειγμα και ένα όνομα κάποιου, που πρέπει να "πληρώσει την κρίση;"
...
Θέλουμε να μας το πείτε εσείς. Όχι να αφήνετε να ....εννοείται !
...
Γιατί πριν από μερικά χρόνια ο Καραμανλής, άφηνε να .....εννοούνται τα ονόματα των Κόκκαλη, Μπόμπολα κλπ, και στα πέντε χρόνια διακυβέρνησής του, όχι μόνο δεν τους πήρε, αλλά τους έδωσε 10 φορές περισσότερα από ότι είχαν.
Ένας άλλος πάλι, ο Καρατζαφέρης, μιλούσε για ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. (Κόκκαλης, Λάτσης κλπ) αλλά έβαλε στο ψηφοδέλτιό του, πρώτη την αντιπρόεδρο της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.
Ένας άλλος επαναστάτης, ο Αλέκος Αλαβάνος, έβαλε στο δικό του ψηφοδέλτιο τον καθηγητή Κωστή Βεργόπουλο, πρώτο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του FLASH FM, του .......Σωκράτη Κόκκαλη. (τι θυμήθηκα κύριε καθηγητά; χαιρετισμούς στο Σαμίρ Αμίν, ένας φίλος)
...
Τέτοιος πολιτικός λοιπόν της ακίνδυνης υποσχεσιολογίας, γίνεται κι ο ..ΚΑΤΜΑΝ. Στο ίδιο επίπεδο είστε όλοι (με τον Κάτμαν). Και οι 5 !!! Δε θέλετε να χαλαστείτε με κανέναν. Γενικολογίες, γενικολογίες.... Εξηγείστε μας με σαφήνεια, για ποιό λόγο δεν θα κάνετε αυτό που προτείνουμε παραπάνω; Γιατί; Το θεωρείτε ..αστείο. Μα αν είναι αστείο (που είναι φυσικά!), γιατί μας πρήζετε με εξαγγελίες για "μετακύλιση των βαρών στους λίγους"; Όταν έρχετε η ώρα, να συγκεκριμενοποιήσουμε αυτό το "λίγους", ΄σφυρίζετε αδιάφορα και κοιτάτε τον ουρανό. Έχετε ακούσει τη λέξη "πράξη;"
vasilis
.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη