8 Μαΐ 2009

"Refresh" στο TV100 της Θεσσαλονίκης


Αέρα ανανέωσης στους τηλεοπτικούς σας δέκτες φιλοδοξεί να φέρει η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, με την καινούρια νεανική δημοσιογραφική εκπομπή «Refresh». Είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από νέους για νέους, το οποίο προσεγγίζει με φρέσκια ματιά θέματα καθημερινότητας, υγείας, παιδείας, πολιτισμού, ψυχαγωγίας, αθλητισμού, κοινωνικού προβληματισμού και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τη νέα γενιά.
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009, στις 20.30, με οικοδεσπότες τους δημοσιογράφους Βάσω Λυκουρίνου και Τάσο Ασλανίδη (σ.σ. και οι δύο έγιναν δόκιμα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ μόλις πριν από μία εβδομάδα!).
Στην πρώτη εκπομπή παρέες φοιτητών και νέων ανθρώπων γενικότερα μιλούν για τη σχέση τους με την τηλεόραση: Σε ποια προγράμματα δίνουν τη θετική τους ψήφο και πότε κλείνουν το κουμπί του τηλεκοντρόλ; Το δεύτερο μέρος της εκπομπής είναι... αφιερωμένο στα «περίεργα» κατοικίδια.. Ερπετά και τρωκτικά διεκδικούν τις θέσεις που έχουν μέχρι σήμερα στα σπίτια μας σκυλάκια και γατάκια! Και αυτό είναι μόνο η αρχή…
σημ.taxalia: Εμείς, να συγχαρούμε τα δυό νέα και συμπαθητικά παιδιά, για το γεγονός ότι έγιναν δόκιμα μέλη της ΕΣΗΕΜΘ, και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία, όπως σε κάθε προσπάθεια νέων ανθρώπων. Και πού είστε παιδιά: να ακούτε το Μάκη Βοϊτσίδη!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη