15 Ιουν 2009

Η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ: κατενάτσιο !

Στο TaXalia, ασχοληθήκαμε πολλές φορές με το θέμα της μετεγκατάστασης της "Έκθεσης". Χωρίς να "μεμψιμοιρούμε", αγαπητέ Δήμαρχε όπως συχνά μας κατηγορείτε, απλά υπενθυμίζουμε αυτό:
"Σύσκεψη φορέων για το θέμα της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου στο χώρο όπου βρίσκονται σήμερα οι εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και την μετεγκατάστασή της σε άλλο χώρο συγκάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Οι φορείς υιοθέτησαν πρόταση του δημάρχου για την αποδοχή της πρότασης του πρωθυπουργού σχετικά με τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου και για την ανάθεση στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης (ΟΡΘ) της εκπόνησης μελέτης που, μέσα και από διαδικασίες διαλόγου, θα προτείνει τον νέο χώρο μετεγκατάστασης της ΔΕΘ. Όπως αναφέρθηκε, η πρόταση θα πρέπει να διατυπωθεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2009 με χρονικό ορίζοντα μετεγκατάστασης της ΔΕΘ μέχρι το 2012."

ήταν το δελτιο ειδήσεων της ΕΡΤ3, ΣΤΙς 17-10-2008, με τίτλο:

"Σύσκεψη φορέων για το μητροπολιτικό πάρκο και μετεγκατάσταση της ΔΕΘ "
Δείτε το εδώ ΕRΤ3.GR
17 Οκτ. 08

"η πρόταση θα πρέπει να διατυπωθεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2009 ", λοιπόν. Εσείς οι "φορείς" το είπατε, δεν το είπαμε εμείς.

Σήμερα είναι 15 Ιουνίου 2009. Πάει κι ο Ιανουάριος, πάει κι ο Φεβρουάριος, πάει κι ο Μάρτιος, πάει κι ο Απρίλιος, πάει κι ο Μάιος, πάει κι ο μισός Ιούνιος !

Σας τα ξανάπαμε στις 20 Μαϊου Όσο οι "φορείς της πόλης" κοιμούνται τον ύπνο του ...τεμπέλη . Θυμάστε; Γιατί μας δικαιώνετε στην αντιπάθειά μας στους "φορείς", μια λέξη που ταυτίζεται στη συνείδηση των Σαλονικιών, με την "καθυστέρηση";
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη