19 Ιουν 2009

ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...

Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας βρέθηκε από Δευτέρα 15 Ιουνίου μέχρι Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009 ο βουλευτής Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, συμμετέχοντας σε διακομματική Κοινοβουλευτική αποστολή, η οποία εκπροσώπησε


το Ελληνικό Κοινοβούλιο στο 2ο Ελληνορωσικό Κοινωνικό Φόρουμ. Το Φόρουμ ήταν αφιερωμένο στην ιστορία των σχέσεων των δύο χωρών και στις προοπτικές εξέλιξής τους στον 21ο αιώνα και οι εργασίες του πραγματοποιήθηκαν στο παλάτι της Ταυρίδας. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι νέες τεχνολογίες, η ανάπτυξη επιχειρηματικότητας ανάμεσα στις δύο χώρες, ζητήματα ενέργειας, ζητήματα που σχετίζονται με την περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού, πολιτικές υγείας, ζητήματα που αφορούν την ιστορία και τον πολιτισμό, καθώς και οι εκκλησιαστικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.
«Μέσα από αυτές τις δράσεις δίνεται η δυνατότητα στους εκπροσώπους των δύο χωρών να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναπτύξουμε τις θέσεις μας για όλα τα ουσιώδη ζητήματα στα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε. Η Ρωσία είναι μία χώρα που υποστηρίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας και με αφετηρία τις ενεργειακές συμφωνίες που έχουμε ήδη συνάψει, μπορούμε να οικοδομήσουμε μία στενότερη σχέση συνεργασίας, η οποία θα είναι επωφελής και για τις δύο χώρες» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Φόρουμ ο κ. Τζιτζικώστας.

ΣΧΟΛΙΟ:
Δηλαδή τι παραπάνω έχει η Ντόρα κύριε Πρωθυπουργέ απο τον Απόστολο;
Γιατί αν συγκρίνουμε τις διπλωματικές τους ικανότητες, ο Τζιτζικώστας θα είναι σίγουρα καλύτερος!
Τουλάχιστον στο θέμα με τα Σκόπια, δεν θα είχαμε εκτεθεί τόσο πρόεδρε...
Βγάλτην όσο προλαβαίνεις ακόμα!
Βγάλτην απο εκεί γρήγορα, πριν μας ζητήσει ο Μιλόσοσκι επίσημα στην Κέρκυρα τα ευρύματα της Βεργίνας!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη