18 Ιουν 2009

Tα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στο ΑΠΘ για προέδρους τμημάτων

Οι πρόεδροι και οι αναπληρωτές πρόεδροι εκλέχτηκαν στις χθεσινές εκλογές σε 5 τμήματα του ΑΠΘ για την προσεχή διετία, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου – πλαισίου.
Τα 5 αυτά τμήματα είναι των Πολιτικών Μηχανικών, Μαθηματικών, Αγγλικής Γλώσσας, Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, καθώς και στη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος.
Η συμμετοχή των φοιτητών δεν ξεπέρασε το 50%.
Στο Μαθηματικό Τμήμα εκλέγεται ο... Πολυχρόνης Μωυσιάδης και αναπληρωτής πρόεδρος η καθηγήτρια Φλωρεντία Γουλή – Ανδρέου.
Στη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος επανεκλέχτηκε ο νυν πρόεδρος Παναγιώτης Στεφανίδης και αναπληρωτής ο Μιχαήλ Καρτέρης.
Στην Αγγλική Φιλολογία πρόεδρος επανεκλέχτηκε η Ελισάβετ Σακελλαρίδου με αναπληρώτρια πρόεδρο την Αγγελική Αθανασιάδου – Γεροθανάση.
Στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών πρόεδρος εκλέχτηκε ο Χαράλαμπος Μπανιωτόπουλος με αντιπρόεδρο την καθηγήτρια Γλυκερία Καλφακάκου. Χαρακτηριστική είναι η πολύ χαμηλή συμμετοχή (182 φοιτητές επί συνόλου 1.800, 83 μέλη ΔΕΠ από 103, 10 άτομα από το υπόλοιπο προσωπικό). Μέλη αριστερών παρατάξεων εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη διαδικασία, χωρίς ωστόσο να επέμβουν.
Στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών πρόεδρος εκλέχτηκε ο Κυριάκος Κατζουράκης και αναπληρωτής ο Ξενοφών Σαχίνης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη