13 Ιουλ 2009

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟΓΚΑΝΤΙΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ:

Πρόσφατα κύριε υπουργέ Εσωτερικών της πατρίδας μου, σε εφημερίδα των ΗΠΑ -Ουάσιγκτον Τάιμς- είδε το φως της δημοσιότητας ένα ρεπορτάζ που μιλούσε για αγορές παιδιών απο τους Ταλιμπάν στο Πακιστάν, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες.
Τα παιδιά που αγοράζουν οι Ταλιμπάν απο τους εξαθλιωμένους Πακιστανούς είναι απο 7 ετών και πάνω και η τιμή τους ''παίζει'' μεταξύ 7.000 έως 14.000 δολάρια.
Τα νούμερα αυτά είναι εξωφρενικά μεγάλα για την κοινωνία του Πακιστάν και γι αυτό το λόγο υπάρχει ικανοποιητική προσφορά.
Η τιμή ανεβαίνει ανάλογα με το πόσο γρήγορα χρειάζονται οι Ταλιμπάν κάποιο παιδί για να το χρησιμοποιήσουν σε κάποια τρομοκρατική επίθεση. Μάλιστα...

δίνουν αρκετές χιλιάδες δολάρια παραπάνω, αν το παιδί είναι ικανό να πλησιάσει περισσότερο κοντά στο στόχο χωρίς να προκαλέσει την προσοχή των αρχών ασφαλείας.
Ξέρω ότι στις ΗΠΑ υπάρχει ακόμη ο μηχανισμός εκείνος του Μπούς για προπαγάνδα υπέρ των πολέμων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της υπερδύναμης και ότι το δημοσίευμα μπορεί να είναι …’’κατασκευασμένο’’ κτλ, αλλά όμως δεν παύει κύριε υπουργέ να μας θυμίζει ότι αρκετές χιλιάδες Αφγανών βρίσκονται σήμερα στη χώρα μας, οι περισσότεροι από αυτούς παράνομα!
Σας ρωτώ λοιπόν, αν το υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας, γνωρίζει τον αριθμό των Ταλιμπάν που βρίσκονται στη χώρα μας, αν τους θεωρεί επικίνδυνους για τη δημόσια ασφάλεια και αν έχει κάνει ενέργειες έτσι ώστε να περιοριστούν οι κίνδυνοι κάποιου τρομοκρατικού χτυπήματος Ταλιμπανικού τύπου στην Ελληνική επικράτεια.
Γιατί ποιος μου λέει εμένα κύριε υπουργέ, ότι το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αληθινό και σε συνδυασμό με την ύπαρξη πολλών χιλιάδων εξαθλιωμένων Πακιστανών στη χώρα μας , μαζί με Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα, δεν οδηγήσει σε μια αυριανή μεγάλη τρομοκρατική ενέργεια στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη της χώρας μας;
Εδώ να σας υπενθυμίσω κύριε υπουργέ και τη συνθήκη του ΔουβλίνουII που εφαρμόζει η χώρα μας και σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα δέχεται ξανά πίσω όσους λαθρομετανάστες συλλαμβάνουν οι υπηρεσίες ασφαλείας των άλλων χωρών της Ε.Ε.!
Να ανησυχώ ή να μην ανησυχώ υπουργέ μου;

Α.Κ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη