31 Ιουλ 2009

Η κυτταρίτιδα της Μενεγάκη και οi bloggers

Επιτέλους φίλοι συνbloggers σταματήστε να ρίχνετε νερό στο μύλο της φαυλότητας και της γελοιότητας. Πάψτε να διαφημίζετε την ρηχότητα και την ευτέλεια, την πρόστυχη ιδιοτέλεια, την αμορφωσιά και την βαρβαρότητα. Καταποντίστε στο άπατο πηγάδι της λήθης και της αφάνειας όλα εκείνα τα ανθρωποειδή που εν είδη ειδώλου διαβάλλουν την αισθητική μας, ενώ κανονικά θα έπρεπε να προσαχθούν βιαίως στο εδώλιο της καλαισθησίας και της παιδείας.
Σταματήστε επιτέλους να προβάλλετε την κυτταρίτιδα της Μενεγάκη και τον “εκδοτίσκο” Κωστόπουλο, τους χαριεντισμούς του Ρέμου με τον Βέρτη, τα ξεγυμνώματα της... Αλεξανδράτου και άλλων επίδοξων στάρλετ, τα καπρίτσια της υπέργηρης Βίσση και τα τελειώματα της Πετρούλας, τα υπέρ-γελοία μούτρα του Λιάγκα, τους Ρουβάδες, τους ΨινακοΜαρτάκηδες και όλους αυτούς αριθμός ων ουκ έστι.
Και επειδή η γλώσσα πρέπει να είναι ευθέως ανάλογη των εννοιών που περιγράφονται, θα το θέσω αλλιώς: Γράψτε στα παπάρια σας τον Πρετεντέρη, τον Τριανταφυλλόπουλο, την Κανέλλη, τον Παπαγιάννη και την έπαυλη του Χατζηνικολάου. Γράψτε στα παπάρια σας τον Άδωνι και την γυναίκα του, τον Ευαγγελάτο και την δική του γυναίκα. Γράψτε στα παπάρια σας όλες τις ξεδιάντροπες αδερφές και τα ελεεινά ξέκωλα που περιφέρουν την σάρκα τους αριστερά και δεξιά προς άγραν κρέατος. Έτσι κι αλλιώς και αυτοί γραμμένους μας έχουν.

Μπορεί με πολλά Blogs να μην συμφωνούμε πάντοτε, αλλά έχουμε χρέος να παραδειγματιστούμε από την προσπάθεια του taxalia για την φώτιση των μύριων όσων τεκταίνονται επί του Μακεδονικού, από την μεθοδική έρευνα και το αναπόφευκτο ξεβράκωμα που συντελείται στο Antinews, από το απαράμιλλο ύφος και σθένος της Ολυμπιάδας, από την κραυγή αγωνίας του Θρακιώτη kostaxan, από τους προβληματισμούς του Simple Man, του Κλείτωρος, του Maximou, από το βροντερό “παρών” του Σκεφτόμαστε Ελληνικά, του GreekAlert και ασφαλώς τόσων άλλων πολύ αξιόλογων ιστολογίων.

Αν και απέχουμε πολύ από το να μοιάσουμε στους προγόνους μας, έχουμε μια ευκαιρία να επιτύχουμε εκεί όπου απέτυχαν εκείνοι. Να σβήσουμε από τον χάρτη τον Ηρόστρατο. Διότι όλοι αυτοί οι τιποτένιοι, οι ελεεινοί και τρισάθλιοι, οι απειρό-ασήμαντοι μηδενιστές, όλες αυτές οι απειροελάχιστες ποσότητες μικροσκοπικής ανθρώπινης υπόστασης επιχειρούν να γίνουν γνωστοί πυρπολώντας την αντίληψή μας περί του ωραίου, του καλού και του κάλλους.Στείλτε στο διάολο όλους αυτούς τους σκοταδιστές.

Γράψτε τους στα @@ σας.Επιτέλους…

Τώρα θα φανεί αν είμαστε Bloggers με @@, ή… @@ Bloggers.
http://kommatoskylo.blogspot.com/2009/07/bloggers.html


Σημείωση taxalia: Παρά την εκτίμηση που τρέφει το "kommatoskylo" σε μας και είναι αμοιβαία (είναι από τα καλύτερα ελληνικά blogs), πρέπει να επισημάνουμε τη διαφωνία μας, στο παραπάνω κείμενό του: η "μαγκιά" του ιντερνετ, είναι ότι δίνει φωνή στον καθένα. Έτσι, χρειάζονται όλων των ειδών τα blogs. Και τα κουτσομπολίστικα και τα πορνογραφικά ! και τα στοιχηματικά και τα ..υπρφυσικά και τα χυδαία και όλα. Γιατί αλλιώς, το κενό θα καλύψουν οι συνήθεις "διαπλεκόμενοι". Με σκοπό το κέρδος και το κάνουν άτσαλα.

Όλων των ειδών τα blogs χρειάζονται. Ακόμη και αυτά των ηλίθιων κομπλεξικών bloggers της Θεσσαλονίκης, που αναλώνονται -ακόμη και τώρα από τις διακοπές τους, να γράφουν πόσο κακό blog είναι το taxalia-, ακόμη και τα ξερατά αυτών των ανθρωποειδών, που διάβασαν πέντε σελίδες marcuse και νομίζουν ότι ανέβηκαν πνευματικό επίπεδο και διαφέρουν από μας, που κάνουμε εμπόριο, ακόμη κι αυτά τα ζηλόφθονα ζώα, χρειάζονται.

Όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη, η οποία όπως λένε οι Αμερικανοί (και το αναμησούν με αυτοθαυμασμό οι κομπλεξικοί μπλόγκερς της Θεσσαλονίκης ), είναι σαν την τρύπα, όλοι έχουν από μία.

Στο τέλος, ο λήπτης των αγαθών, των υπηρεσιών, των ιδεών, των κειμένων..... είναι αυτός που αποφασίζει.

Και αποφάσισε προς τη σωστή κατεύθυνση. Εκτιμούμε, με βάση τις "γύρες" που κάνουμε στο διαδίκτυο, ότι η Ελλάδα πρωτοπορεί στο blogging, έχει τα καλύτερα blogs στον κόσμο και τους καλύτερους αναγνώστες !

(πλην των μικροτσούτσουνων και ανογασμικών Θεσσαλονικιών bloggers, που μη μπορώντας να πετύχουν κάτι, ξερνάνε ειρωνεύονται αυτούς που κάτι κατάφεραν. Οι κακομοίρηδες).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη