6 Αυγ 2009

Βροχή οι μηνύσεις σε εφημερίδες της Πιερίας, από το Δήμο Κατερίνης

Να βάλουν φίμωτρο προσπαθούν οι δημοτικοί άρχοντες της Κατερίνης, στον τοπικό τύπο της πόλης! Ο αναπληρώτης δημάρχου Κατερίνης, Ζήνωνας Σατραζέμης, κατέθεσε μήνυση εναντίων τριών εκδοτών και ενός διευθυντή εφημερίδας, διότι δημοσίευσαν επιστολή αγανακτισμένου πολίτη στην οποία θεώρησαν οτι τους βρίζει!
Η επιστολή αναφερόταν στη φαεινή ιδέα της δημοτικής αρχής, να... φυτέψει πετούνιες έξω από τα Δικαστήρια Κατερίνης, ημέρα Παρασκευή και εν μέσω καύσωνα, κάτι που είχε αποτέλεσμα να μείνουν απότιστα τα λουλούδια το Σαββατοκύριακο του καύσωνα και να ξεραθούν. Με αφορμή αυτήν την κίνηση, πολίτης της Κατερίνης, έστειλε επιστολή στην οποία χαρακτήριζε το γεγονος "ανοησία" και έλεγε πως ο τόπος έχει ανάγκη από δημάρχους και αντιδημάρχους που θα σηκώσουν τα μανίκια και θα δουλέψει και όχι να φωτογραφίζεται μπροστά από κάθε φυτεμένο λουλούδι, με το τσιγάρο στο ένα χέρι και το ουίσκι στο άλλο!
Αυτό θεωρήθηκε προσβλητικό και οι εκδότες της Ημερήσιας, των Πιερικών αντιλλάλων και της Πολιτείας (καθώς και ο διευθυντής της τελευταίας) βρέθηκαν κατηγορούμενοι. Κατηγορούμενος, είναι και ο συντάκτης της επιστολής, ο οποίος είναι μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πιερίας, μιας ομάδας με τεράστια δράση και προσφορά στον τόπο!
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί οτι οι εφημερίδες έπρεπε να λογοκρίνουν την επιστολή!!!
Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία, την Ελευθεροτυπία.

Ε-MAIL ΚΩΣΤΑΣ K. Kατερίνη
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη