31 Αυγ 2009

Ποδηλατόδρομοι στη Θεσσαλονίκη: Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε

Το πρωί, στο άρθρο μας Ποδηλατόδρομοι στη Θεσσαλονίκη.ΒΙΝΤΕΟ από την κατασκευή λέγαμε ότι σε έξη μήνες τα κολονάκια θα σπάσουν και θα παρκάρουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο της Αγίου Δημητρίου, από την Εθνικής Αμύνης, μέχρι το ΑΧΕΠΑ και πιό πέρα.
Οι θέσεις μας προκάλεσαν το σχόλιο αναγνώστη που μας βαφτίζει "Κασσάνδρες" και λέει:
Καθώς βλέπω ότι δίκαια ή άδικα με σκοπιμότητα ή όχι, πριν ακόμα ολοκληρωθεί αυτή η δειλή προσπάθεια για τον αναγκαίο εξορθολογισμό της πόλης μας, άρχισαν ήδη οι Κασσάνδρες να λένε ... Σε 5 μήνες θα τα σπάσουν, με την πρώτη ευκαιρία θα τα καβαλήσουν...αυτά είναι για τους Ευρωπαίους,δεν είναι για τους Έλληνες...και άλλα παρόμοια που αν δεν είναι κατευθυνόμενα από αυτούς που θεωρούν το Ι.Χ. προέκταση του σαρκίου τους,έίναι σίγουρα ίδια με όλα έχουν ακουστεί κατά καιρούς σε αυτόν τον τόπο.
Πήγαμε λοιπόν σήμερα το μεσημέρι στο σημείο, όντως βέβαιοι, ότι εδώ είναι Βαλκάνια.
Και ωωωωωωω του θαύματος!!!! Όχι 6 μήνες, αλλά ούτε 6 ώρες δεν πέρασαν !
Ήδη ξαναπάρκαραν αυτοκίνητα πάνω στο μαρτυρικό πεζοδρόμιο, στο οποίο θα παρκάρουν φυσικά Π-Α-Ν-Τ-Α. Και θα ανεβοκατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο, από όπου να ναι, σκοτώνοντας αν χρειαστεί τους ποδηλάτες. Γιατί εδώ είναι Βαλκάνια....και το Ι.Χ. είναι η θρησκεία μας. Και το Αριστοτέλειο, η τραγωδία της Θεσσαλονίκης.......Ολη η παρανομία του πλανήτη μαζεμένη σε 500 στρέμματα. Αρχαία τραγωδία τα χάλια του Α.Π.Θ. σε σχέση με το αυτοκίνητο. Ένας χώρος που έχει 400 κανονικές θέσεις πάρκιγκ, αλλά θέλουν να παρκάρουν 100.000 αυτοκίνητα. Λείπουν μόνο 99.600 θέσεις. Καλά τα καταφέρατε !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη