20 Αυγ 2009

Γκρίνια στον Παναθηναϊκό. Ο Τεν Κάτε δεν μπορεί !


Βρήκαμε άλλοθι την Ατλέτικο και στρουθοκαμηλίζουμε.

Είναι να απορεί κανείς με τις φτηνές δικαιολογίες. Δικαιολογίες που επικαλύπτουν και αποκρύπτουν τα αλλοπρόσαλλα πειράματα του Τεν Κάτε και τις καταστροφικές εμμονές του.

Έχει ένα παίκτη στην καραντίνα, υπό διωγμό και τον βάζει να παίξει με τη σκανδάλη στον κρόταφο. Στο τέλος του «φορτώνει» και το πρώτο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα για να κουκουλώσει την ανυπαρξία στο κέντρο της άμυνας. Γιατί ο Μάτος δεν ήταν ο χειρότερος του πρώτου ημιχρόνου. Τα λάθη των «εμμονών» του Κάτε ήταν απείρως μεγαλύτερα…

Δεν έχεις δεξιό αμυντικό και δεν τοποθετείς εκεί τον Βύντρα, χρησιμοποιώντας το... Σουηδό στο κέντρο της άμυνας.

Το Χριστοδουλόπουλο τον έχει εκτός από κάθε παιχνίδι προετοιμασίας και τον χρησιμοποίησε σε τέτοιο αγώνα, κρατώντας έξω πεισματικά το Νίνη ο οποίος θα μπορούσε να κτυπήσει κανένα κόρνερ της προκοπής και να στείλει καμιά μπαλιά.

ΟΛΗ η οργάνωση του παιχνιδιού στηριζόταν σε μακρινές μπαλιές από τα «βάθη» της άμυνας!!!

Αν είναι δυνατόν να παίζει ο Παναθηναϊκός έτσι και να «καλουπώνεται» σε μακριά «γεμίσματα» η ποιότητα και οι δυνατότητες των παιχτών του.

Αν είναι δυνατόν οι αμυντικοί να κτυπάνε στα τυφλά, όπως ο Ζιλμπέρτο (το νέο πείραμα) στο πρώτο ημίχρονο και να λέμε και από πάνω ότι ήταν «άριστος».

Ο Τεν Κάτε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Θα εμμένει πεισματικά στις «εμμονές» του και στα πειράματά του. Με μεγαλύτερο μάλιστα πεισματωμένο κυνισμό, προκειμένου να αποδείξει την «ορθότητα» των νοσηρών εμμονών του και «προγραφών» του για ορισμένους παίχτες…

Ο Δομάζος που δεν μασάει τα λόγια του το είπε καθαρά: «δεν είναι προπονητής αυτός»!!!

Ο Τεν Κάτε δεν πρόκειται να αλλάξει, δεν μπορεί: Αυτή είναι η αρρώστια του.

Η μόνη σωτηρία είναι να απαλλαγούμε από τον Τεν Κάτε όσο ακόμα είναι νωρίς…

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη