17 Σεπ 2009

Αθωώθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι δηλώσεις του


Αθωώθηκαν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για την παράνομη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων- Οικοτροφείο Γερόντων «Βέττα Μπαλντουμά», από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο νομάρχης πήρε απόφαση για να κλείσει το γηροκομείο που λειτουργούσε χωρίς άδεια από το 1974 . Ωστόσο η διαδικασία δεν προχώρησε επειδή ήταν αδύνατο να εξασφαλιστεί η μεταφορά των ηλικιωμένων τροφίμων αφού το δημόσιο γηροκομείο ήταν...
πλήρες και τα ιδιωτικά είχαν οικονομικές απαιτήσεις και ζητούσαν τη συναίνεση των οικείων τους. Απαλλακτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ
Σχετικά με την αθώωση όλων των κατηγορουμένων στην υπόθεση του οίκου ευγηρίας Μπαλτουμά, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ορισμένοι θέλουν να δουν το Νομάρχη λαβωμένο, αλλά δεν τους «βγαίνει». Για μία ακόμη φορά η αλήθεια έλαμψε.
Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιείται η πολιτική και η διοίκηση.
Στη Νομαρχία μας έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας, κοντά στην κοινωνία. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με αποκλειστικό κριτήριο το συμφέρον του πολίτη».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη