17 Σεπ 2009

OMO ILIDEN PIRIN και πάλι !

E-mail, που λάβαμε:
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

σχετικά με το πρόσφατο δημοσίευμα σας της διαδήλωσης των γνήσιων απογόνων του Μεγαλέξανδρου από το κατεχόμενο Pirin στο Στρασβούργο απολαύστε το παρακάτω πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο maknews και τον γραφικότατο διάλογο μεταξύ απογόνων διασποράς ο οποίος είναι όμως αποκαλυπτικότατoς:

http://www.maknews.com/forum/general-discussions/amhrc-mhrmi-express-support-for-omo-ilinden-protest-t16841.html

Ένας "Μακεδόνας" της διασποράς απο το Chicago (pizzaman) αναρωτιέται που ζουν οι "Μακεδόνες" του Pirin και λέει οτι δεν έχει συναντήσει ποτέ του "Μακεδόνα" απ'το Pirin στο Σαντάνσκι, στο Πετρίτσι, στο Μπλαγκόεγκραντ. Του απαντάει ένας άλλος "Μακεδόνας" ότι δεν έχει σημασία, αρκεί που υπάρχουν. Του απαντάει ένας άλλος "Μακεδόνας" ότι δεν θα έπρεπε να αστειεύεται με τον φόβο των ανθρώπων που φοβούνται να αυτοπροσδιοριστούν ως καθαρόαιμοι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου γιατί τους καταπιέζουν οι φασιστικές κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Βουλγαρίας στα κατεχόμενα του Pirin και της Aegean εξίσου...και τότε ο pizzaman λέει το απίστευτο (μού 'φυγε ο καφές απ' το στόμα)

I'm talking about people from Pirin who emigrated to USA, they are not scared here to express themselves as macedonians, but I haven't seen anyone yet.
Several people I met they all say bulgarians...

Ίσως απορείτε γιατί συχνάζω τόσο στο maknews αλλά με τέτοια καφριλίκια δεν μπορώ να αντισταθώ πλέον, είμαι εθισμένος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη