12 Νοε 2009

Το εμπόριο οργάνων συνεχίστηκε στο Κόσοβο και με την “ευλογία” της “Ειρηνευτικής δύναμης”;

στο τέλος του άρθρου ακολουθούν φωτογραφίες φρίκης. Μην πατήσετε για να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου εάν δεν αντέχετε στο θέαμα.

Η ίδια η Carla Del Ponte, ο Ιαβέρης του Σερβικού λαού παραδέχτηκε για το εμπόριο φρίκης που αποδεδειγμένα λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια του “εμφυλίου” στο Κόσσοβο. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει ότι σιώπησε μπροστά στα ντοκουμέντα που είχε στα χέρια της, λόγω “πιέσεων”. Η πραγματικότητα όμως φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερη αφού ακόμη και ύστερα από την “Ειρηνευτική επέμβαση” των Νατοϊκών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο, τα ίδια ανθρωπόμορφα κτήνη συνέχιζαν τις φρικιαστικές τους ενέργειες.

Η έρευνα σταμάτησε “έντεχνα” στο γεγονός των “αιχμάλωτων” στρατιωτών που κομματιάστηκαν από τις δυνάμεις του UCK και τα όργανα τους στάλθηκαν σε “άγνωστους” παραλήπτες. Αυτό μεταφράζεται ως “εκτέλεση αιχμαλώτων πολέμου” που μέχρι στιγμής βαφτίζονται ως “αγνοούμενοι”. Όπως ακριβώς οι σφαγιασθέντες “αγνοούμενοι” της Κύπρου.

Οι φωτογραφίες όμως που ακολουθούν, είναι ισχυρές ενδείξεις ότι οι μισάνθρωποι εγκληματίες συνέχισαν τη δράση τους και μετά την κατάληψη του Κοσσυφοπεδίου από τις Νατοϊκές δυνάμεις. Όχι εναντίον Σέρβων στρατιωτών αλλά άμαχων αγροτών. Συνδύαζαν ευχάριστα δουλειά και διασκέδαση, αφού ο ανθρώπινος πόνος έχει ισχυρό πελατολόγιο.

Οι εκτελεσθέντες αγρότες ήταν 14, στο χωριό Γκράτσκο, τον Ιούλιο του 1999. Με τις ευλογίες της ειρηνευτικής δύναμης.

Η φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα σφαγιασθέντα θύματα (άμαχους Σέρβους αγρότες).
Προσοχή, είναι αυστηρώς ακατάλληλες. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη