15 Νοε 2009

Βόμβα Βενιζέλου: Με εκβιάζουν έμποροι όπλων

α, με την ευκαιρία, να ευχηθούμε "πολύχρονος", στο συνεταίρο του Μάκη, δικηγόρο κ.Αγιοστρατίτη, ο οποίος από σήμερα πάτησε τα 61, (γενν.14-11-1949, όπως βλέπετε στο ΦΕΚ).
Ο Βενιζέλος καταγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς εκβιασμό για να προχωρήσει σε αγορά όπλων συγκεκριμένης εταιρείας. Στην σημερινή απάντηση του στο VETO και στο Μάκη Τ. διαβάζουμε:



Παρατήρησα μάλιστα ότι στο φύλλο του VETO της περασμένης Κυριακής υπήρχε -εκτός της επίθεσης σε εμένα και τον κ. Πρόεδρο της Βουλής- ανυπόγραφο ολοσέλιδο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία. Στο 17o χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στη συμβολή των οδών Πηγών και Ερυμάνθου της Νέας Κηφισιάς, στεγάζονται τόσο η εφημερίδα VETO όσο και η επιχείρηση αυτή, ο ιδιοκτήτης της οποίας σύμφωνα με σχόλια εργαζομένων της εφημερίδας στο διαδίκτυο, επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της. Είναι συνεπώς αναγκαία μία εξήγηση και από τις δύο γειτνιάζουσες συμπτωματικώς επιχειρήσεις, αυτή της εφημερίδας και αυτή των οπλικών συστημάτων.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη