5 Ιαν 2010

Παν.Ψωμιάδης: "Ο Αη Βασίλης είναι πάντα παρών"

ΔΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ
Το Αιματολογικό-Ογκολογικό τμήμα της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε σήμερα, στις 12.00 το μεσημέρι, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να...

μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

«Εύχομαι να είναι ευλογημένο για την πατρίδα μας και φωτισμένο για μας τους πολιτικούς το νέο έτος. Με υγεία, αγάπη και φως, περισσότερο φως για την Ελλάδα μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας. Αυτό το νόημα έχει και η σημερινή παρουσία της Νομαρχίας μας εδώ στο ΑΧΕΠΑ. Να φέρουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά», τόνισε ο Νομάρχης, που χάρισε δώρα στους μικρούς ασθενείς. «Πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι τα παιδιά μας. Σήμερα δεν μιλάμε με τα παιδιά μας. Ξεχνάμε τη νεολαία μας, εγκληματούμε εις βάρος της νεολαίας μας και του αύριο της χώρας μας. Αλλά ο Άι Βασίλης είναι πάντα παρών. Είτε σε κάποιο χωριό είτε σε κάποιο νοσοκομείο», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πορεία της οικονομίας, ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης δήλωσε:

«Σε ό,τι αφορά την οικονομία, λέμε ότι “κάθε πέρσι και καλύτερα. Ευχόμαστε λοιπόν το 2010 να είναι ίδιο με το 2009 ή το 2008. Γιατί ήταν καλύτερες οι χρονιές εκείνες..».


Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το αν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, ο Νομάρχης είπε:

«Είναι κυβέρνηση των Ελλήνων, εκλεγμένη κυβέρνηση, και την εμπιστεύομαι. Εύχομαι προσωπικά η σημερινή κυβέρνηση να πετύχει. Κι εκεί που πρέπει να υπάρχει συναίνεση, οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη