5 Ιαν 2010

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ !

Στο προαιώνιο ερώτημα "μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας δικηγόρος για να υπερασπιστεί τον πελάτη του;", αναφέρεται ο αναγνώστης Νίκος Π.
Αναρωτιέμαι αν θα αντιδράσουμε ποτέ ως κοινωνία νοημόνων και όχι ηλιθίων σε αυτή την κάστα-απάτη των "συνηγόρων" που τρέχουν κάθε φορά να αρπάξουν ένα λεπτό δημοσιότητας υπερασπιζόμενοι με τον πιο ηλίθιο τρόπο τους πελάτες τους.

Θεωρώ ότι υποτιμά την νοημοσύνη μου, ο.....
δικηγορίσκος που υποστήριξε σήμερα ότι το ούζι των δυο ταμιών που δολοφόνησαν τον δήμαρχο Παγγαίου εκπυρσοκρότησε κατά λάθος και οι σφαίρες, όλως... τυχαίως, τον βρήκαν στο στήθος καμιά δεκαριά φορές!!!

Έλεος πια με τους ανόητους επαγγελματίες του ψέματος. Δεν υπάρχουν σοβαροί συγγενείς των δραστών ή ακόμα οι ίδιοι οι δράστες να τους επαναφέρουν στην σοβαρότητα; Και οι φίλτατοι δικαστές τί κάνουν; Κάποτε δεν πρέπει να τιμωρείται ο... συνήγορος που λέει επαγγελματικά ψέματα για να καλύψει τον πελάτη του;
(σ.σ.taxalia: Ο τίτλος και το κείμενο εκφράζουν τις απόψεις του αναγνώστη, με τις οποίες δεν είναι αυτονόητο ότι ταυτιζόμαστε ή τις επιδοκιμάζουμε ή τις αποδοκιμάζουμε. Απλά τις παραθέτουμε προς διάλογο, πράγμα που είναι και η πεμπτουσία των ιστολογίων)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη