10 Ιαν 2010

Κύριε Παναγιωτόπουλε, από πότε η ΝΔ στηρίζει προβοκάτορες;

Διαβάζουμε στο “Φίμωτρο” τη δήλωση αλλά και το εγκώμιο ορθής πολιτικής στάσης του κυρίου Παναγιωτόπουλου για την “βομβιστική επίθεση” έξω από τη βουλή:
Σοβαρός και αξιόπιστος. “Θα στηρίξουμε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης στις αποφάσεις του” είπε αργά το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος. Επιτέλους άλλαξε νοοτροπία η Ν.Δ. Κατάλαβε ότι η στείρα αντιπολίτευση δεν περπατάει στην κοινωνία. Σε τέτοια ζητήματα η συναίνεση είναι αυτή που μετράει. Η εξεύρεση λύσεων περνάει και από την αξιωματική αντιπολίτευση. Από τις καλές και φωτεινές στιγμές του Πάνου Παναγιωτόπουλου.
Μάλιστα κύριε Παναγιωτόπουλε. Εάν δεν καταλαβαίνετε τον προσωπικό σας ευτελισμό από τα γραφόμενα, τουλάχιστον διαφυλάξτε το κόμμα σας όπως και τη βάση που τίμησε τον Αντώνη Σαμαρά για να διώξει τους κουκουλοφόρους της προβοκάτσιας από κάθε τομέα της δημόσιας ζωής.
Όταν η κυβέρνηση κάνει το ένα έγκλημα μετά το άλλο, οι Γερμανοί κάνουν επιτελική βόλτα στο υπουργείο άμυνας, η οικονομία καταρρέει, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, η Ελλάδα είναι κομμένη στη μέση και ξάφνου μία στρακαστρούκα τραβά την προσοχή του κόσμου, αυτό λέγεται Προβοκάτσια.
Ο ίδιος ο κύριος Χρυσοχοΐδης που σύμφωνα με το δημοσίευμα στηρίζετε, είναι ο Μαιτρ της Προβοκάτσιας αφού Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη