7 Απρ 2010

ΔΩΡΕΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Η Ελληνική Κοινότητα του ΝΕΟΥ ΙΝΖΕΝΜΠΟΥΡΚ, αποφάσισε να Δωρίσει στην Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Πυροσβεστικού Σώματος Χαλκιδικής ένα όχημα χωρητικότητας 2500 λίτρων νερού, προκειμένου να συμβάλλει τόσο στη Δασοπροστασία της Κασσάνδρας, όσο και στην γενικότερη Πυροπροστασία της Χερσονήσου.

Η Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Πυροσβεστικού Σώματος με τη σειρά της, το συγκεκριμένο όχημα το Δωρίζει- παραχωρεί στο... Δήμο της Κασσάνδρας προκειμένου να ενταθεί στην Πολιτική Προστασία.

Η Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής θα γίνει την Πέμπτη 8 Απριλίου στο Δημαρχείο της Κασσάνδρας παρουσία επισήμων και κόσμου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όχημα το μετέφερε από το Νέο Ινζενμπουρκ οδικώς μέσω Ιταλίας ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νίκος Μίχος ο οποίος είναι και ο ίδιος Εθελοντής Πυροσβέστης.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους Έλληνες του Νέου Ινζενμπουρκ, όσο και στην Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Χαλκιδικής για την κίνηση τους αυτή, η οποία θα βοηθήσει στην «θωράκιση» της Κασσάνδρας από την πύρινη Λαίλαπα.



Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη