7 Ιουν 2010

Αμαύρωσαν το Λευκό Πύργο οι κρετίνοι. Χρυσοχοϊδη, να ξηλώσεις όλη την ηγεσία της αστυνομίας ΤΩΡΑ!


Το χρονικό της ηλιθιότητας:
Το πρωί, ο υποφαινόμενος έγραψα
αναφερόμενος στην καφρίλα ορισμένων, να γράψουν με σπρέι το Λευκό Πύργο.
Για τους εντελώς ηλίθιους :
Ο Λευκός Πύργος, δεν είναι ..άσπρος, όπως λέει το όνομά του, επειδή δεν είναι πολυκατοικία να την ασβεστώνουμε. Τα αρχαία μνημεία δεν βάφονται! Δεν μπορούμε να πάρουμε τη μπατανόβουρτσα και να βάψουμε τη Ροτόντα, την Καμάρα ή τον Παρθενώνα.
Ο Λευκός Πύργος βρίσκετε εκεί από το 1450 περίπου, κάπου 600 χρόνια και στο διάστημα αυτό, δεν τον ..άσπρισε κανείς.
Από αυτό το μπλογκ, στηρίξαμε την προσπάθεια του Ηρακλή. Πρώτοι βάλαμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες, οι οποίες... διαβάστηκαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στηρίξαμε την προσπάθεια. Επειδή δεν θέλουμε να αερολογούμε όμως, ούτε να υπερβάλλουμε, αλλά να περιγράφουμε με ακρίβεια και αντικειμενικότητα, τα γεγονότα, ο γράφων, πήγε στη σημερινή πορεία.
Μίλησα με φίλους μου από την Αυτόνομη Θύρα 10 και συναντηθήκαμε εκεί. Ήμουν σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης στην καρδιά των φιλάθλων. Όταν φτάσαμε κάθισα μπροστά στο πεζούλι του Λευκού Πύργου, όπου και έγινε ένα μικροεπεισόδιο με κάποια κοπέλα και έναν νεαρό (το λέω γιατί προφανώς θα το διαβάσουν αρκετοί οπαδοί του Ηρακλή, από τους οποίους θέλω να καταλάβουν την ακρίβεια αυτών που λέω).
Κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους δύο τύποι, χωρίς διακριτικά, εμφανέστατα μαστουρωμένοι, με σπρέι στα χέρια. Έβγαλαν τα σπρέι και πήγαν προς τον τοίχο. Ο Γ.Κ. από την ΑΘ10, μαζί με έναν άλλο σοβαρό άνθρωπο γύρω στα 40, τους έβαλαν τις φωνές, τους εξήγησαν ότι αυτό που κάνουν θα γυρίσει μπούμεραγκ εναντίον του Ηρακλή και οι άνθρωποι, παρά τη ...ζάλη τους, υπάκουσαν!
Μετά από λίγη ώρα έσκασε μύτη ο πιτσιρικάς με την κουκούλα. Για την ακρίβεια κασκόλ, με το οποίο κάλυπτε το μισό πρόσωπο. Τον φωτογράφισα με μεγάλη ακρίβεια, αλλά δεν είναι δουλειά του blogger αυτή και έσβησα εκνευρισμένος τη φωτό για να μη βλέπω τη φάτσα του. Ο πιτσιρίκος έβγαλε το σπρέι και άρχισε να γράφει: ένα "Η" βιαστικά. Του βάζω τις φωνές. "Τι κάνεις εκεί ρε αγόρι μου; Μην κάνεις μαλακίες, αυτά δεν βγαίνουν". Ένας 35 άρης με συμπληρώνει. Του λέει "βάψε όπου αλλού θέλεις ρε αγόρι μου, εκτός από κει. Αυτό είναι η ιστορία μας". -Και ο Ηρακλής είναι ιστορία, λέει ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, 16χρονος. Βγάζει το σπρέι και γράφει, ΜΕΝΕΜΕΝΗ (κάτω αριστερά στη φωτό).
Οποιαδήποτε προπάθεια να τον συγκρατήσουμε απέβη άκαρπη.
Μαζί του άλλος ένας νεαρός, κλασικές φάτσες καλών σχολιαρόπαιδων.
Οι υπόλοιποι κοιτούσαν.....
Ας πάμε τώρα στην ουσία:
Ο Ηρακλής έπρεπε να υποβάλλει κάποια χαρτιά, μεταξύ αυτών αποδείξεις εξόφλησης ποδοσφαιριστών, πιστοποίηση καταβολής μετοχικού κεφαλαίου κ.λ.π. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση, να ήταν απολύτως εντάξει και να μην του δόθηκε άδεια. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Όμως, επειδή και στο παρελθόν, διάφορες επιτροπές εκαναν τα στραβά ματια, δεν είναι εντελώς ανεδαφικές οι κινητοποιήσεις του "λαού" του Ηρακλή.
Όμως, οι κινητοποιήσεις ζητούν να κάνει ο "νόμος" τα στραβά μάτια. Αυτό είναι ένα δεδομένο.
Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι οι κινητοποιήσεις έχουν μεγάλες ζημιογόνες συνέπειες στη ζωή της πόλης. Η Θεσσαλονίκη ταλαιπωρείται, άνθρωποι ταλαιπωρούνται χωρίς να έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Κι όμως η πόλη δείχνει ανοχή, γιατί ο Ηρακλής μας είναι ιστορική, ιστορικότατη ομάδα.
Όταν όμως βρίσκεται σήμερα, σε τέτοια χέρια, τέτοιων ζώων, τέτοιων ανεγκέφαλων, δίκαια αναρωτιέται κανείς:
Και γιατί να κάνουμε τι χάρη σε αυτά τα τσογλάνια, που δε σέβονται την ιστορία της πόλης;
Είναι δυνατόν ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ, να απαιτείς από την πολιτεία να σεβαστεί στην ιστορία των 102 χρόνων του Ηρακλή, όταν εσύ ρε κωλοτσογλαναρά, δεν σέβεσαι την ιστορία της πόλης;
Είπα και στους φίλους της ΑΘ10: Τσακίστε τους στο ξύλο. Δεν το κάνατε, δεν δικαιούσται να ζητάτε την υποστήριξη της πόλης και ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ.
Είναι ξεκάθαρο.
Και κάτι τελευταίο για την ξεφτίλα που λέγεται αστυνομία.
Σε ποιά χώρα του κόσμου ρε άχρηστοι σαπιοκοιλιάδες θα έπαιζε το πουλάκι της η αστυνομία την ώρα, που 2 τσόγλανοι αμαύρωναν το ένα και μοναδικό μνημείο της;
Ήμουν εκεί και σας διαβεβαιώνω ότι 5 αστυνομικοί αρκούσαν, αφού θα είχαν τη συμπαράσταση των περισσότερων παρισταμένων, που με πόνο ψυχής έβλεπαν 2 τσογλάνια να ξεφτιλίζουν την ιστορία της ομάδας τους.
Συνεπώς:
είναι ανάγκη, μόνο για αυτό, να ξηλώσει ΣΗΜΕΡΑ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όλη την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας.
ΣΗΜΕΡΑ, όχι αύριο.
Πόσο ακόμη θα ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο, όπου κάθε μπουλούκι θα κάνει ό,τι θέλει;
Πού γίνονται αυτά ρε το 2010; Πού;
Και κάτι τελευταίο για τον προϊστάμενο της εισαγγελείας κ.Μπακέλα, που ξεκίνησε από αθλητικός εισαγγελέας και ξέρει καλά το χώρο:
Να διατάξετε προκαταρκτική, εναντίον των υπευθύνων των μέτρων τάξης, για να διαπιστωθεί για ποιό λόγο η αστυνομία δεν προστάτεψε το μνημείο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη