31 Αυγ 2010

Έχουν πλάκα στη Νέα Δημοκρατία (Διονύσης Ψωμιάδης case)

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στη Θεσσαλονίκη. Όχι τόσο για την αξία της, αλλά για τον τρόπο. Με "καλλιτεχνική" διαρροή και μάλιστα στο ΑΠΕ, η Ν.Δ. διαμήνυσε στον Ψωμιάδη ότι θα άρει το χρίσμα (γιατί το έδωσε επίσημα;) αν ο Ψωμιάδης κατεβάσει για αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης τον αδερφό του Διονύση.
Διαβάζουμε στο ΑΠΕ:
Τελεσίγραφο στον υποψήφιο...

περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας του να μην επιμείνει στην πρόθεσή του να συμπεριλάβει στον συνδυασμό για την περιφέρεια τον αδελφό του.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να βάλει σε θέση υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη τον αδελφό του, ο οποίος, στη συνέχεια, θα έχει την αρμοδιότητα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ του έστειλε μήνυμα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί για λόγους αρχής.
Εάν ο κ. Ψωμιάδης μέχρι αύριο το πρωί προχωρήσει στην ανακοίνωση του συνδυασμού του, έχοντας μέσα και τον αδελφό του, τότε η ΝΔ θα άρει το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη που του έχει δώσει.
...
Και αναρωτιέται κανείς; Ποιοί είναι οι "λόγοι αρχής"; Η οικογενειοκρατία ας πούμε; Μα εδώ, η ΝΔ, επαίνεσε την υποψηφιότητα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι!
Ο Διονύσης δεν είναι αδερφός του Ψωμιάδη, είναι ο πρώτος σε ψήφους Νομαρχιακός Σύμβουλος, αντλεί ψήφους από τη δεξαμενή της "κεντροαριστεράς", αφού επί χρόνια εκλεγόταν στην ΕΠΣΜ, ως "πασόκος" και έχει εκλεγεί άπειρες φορές, όπου κι αν έβαλε υποψηφιότητα !
Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μαθαίνουμε ότι είναι χολωμένος, απαντά στερεότυπα "ουδέν σχόλιο", οπότε το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην αυριανή συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινώσει τους αντιπεριφερειάρχες. Πάντως η εκτίμησή μας είναι ότι δεν θα τραβήξει το σκοινί και δεν θα τον ανακοινώσει τελικά.
Πάντως η ΝΔ επέδραμε διαλυτικά στο πιό σίγουρο χαρτί της! Στην περιφέρεια την οποία το ΠΑΣΟΚ είχε δεδομένο ότι θα χάσει πανηγυρικά ! Άβυσσος η ψυχή της "δεξιάς" κατακλυσμένη από φοβικά σύνδρομα....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη