17 Σεπ 2010

Παναγιωτόπουλος: "Ενας πρώην Πρωθυπουργός επιλέγει πότε θα μιλήσει"

"Ένας πρώην Πρωθυπουργός επιλέγει εκείνος την ώρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μιλήσει και θα απευθυνθεί στην ελληνική κοινή γνώμη, αλλά νομίζω ότι με τον τρόπο που έθεσαν το θέμα συνάδελφοι,οι οποίοι έχουν χειριστεί αυτήν την υπόθεση με την συμμετοχή τους τόσο στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για το Βατοπέδι όσο και στην προανακριτική - μιλάω για την δήλωση που έκανε χθες ο κ. Στυλιανίδης - το θέμα για εμάς κλείνει,γιατί το μείζον είναι αυτήν την στιγμή να ασχοληθούμε με αυτά που διακυβεύονται, με αυτά που χάνονται αυτήν την περίοδο», υπογράμμισε σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

Ο Π. Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι επιχειρεί να διατηρήσει αχλή γύρω από την υπόθεση, σημειώνοντας «είναι η ΝΔ που φώναζε στο Βατοπέδι, σπάστε, ανοίξτε τους λογαριασμούς των εξωχώριων εταιριών να δούμε ποιοι είναι πίσω από την Ρασαντέλ και το ΠΑΣΟΚ έλεγε όχι γιατί συμφέρει την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να διατηρεί αυτήν την αχλή, την γκρίζα ατμόσφαιρα γύρω από την ΝΔ, η οποία είναι τεχνητή για να εξυπηρετεί ένα τεράστιο παιχνίδι αποπροσανατολισμού».

Στην παρατήρηση ότι το θέμα με τον Κ. Καραμανλή επανήλθε λόγω της κατάθεσης της κας Πελέκη και όχι από πρωτοβουλία του κυβερνώντος κόμματος, ο κ.Παναγιωτόπουλος απάντησε:

«Να έρθουν όλα στο φως. Σας θυμίζω,όμως, ότι ενώ επί ένα χρόνο - και μιλάω από την εποχή που είναι το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση- ζούμε μέσα σε αυτήν την γκρίζα ατμόσφαιρα της σκανδαλολογίας, γίνονται έρευνες παντού, κι αυτό που έχει βρεθεί είναι ότι λεφτά μαύρα, περίεργα λεφτά έχουν εισπράξει μέχρι τώρα δυο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Μαντέλης και ο κύριος Τσουκάτος. Η σκανδαλολογία, η οποία παει τον τόπο πίσω, όλη αυτή η διάθεση του κ. Παπανδρέου να βυθίσει τον πολιτικό διάλογο σε μία, επιτρέψτε μου να πω, αποφορά, δυσοσμία σκανδαλολογίας, επιθέσεων, αντεπιθέσεων, μισαλλοδοξίας κομματικής και πολιτικής, αυτή μας παει πίσω και δεν αφήνει πραγματικά τον τόπο να σταθεί στα πόδια του για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μια κρίση πρωτοφανή».

http://www.axiaplus.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη