4 Οκτ 2010

Ωραίο όνομα βρήκε για το συνδυασμό της η Τεκτονίδου !

Όραμα με ήθος (Ο.Ρ.Μ.Η.)
για το νέο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Τεκτονίδου Κυριακή(Βούλα), υποψήφια δήμαρχος

«Είμαστε περήφανοι για το Ψηφοδέλτιο μας που κοσμείται από άτομα με διαφορετικές αφετηρίες αλλά με τις ίδιες Αρχές»

Χθες Κυριακή 3/10 η κα.Τεκτονίδου πραγματοποίησε τη ...
δεύτερη προεκλογική της ομιλία στην Πλατεία Β ΚΑΠΗ,στους Αμπελόκηπους.
Παρά τη βροχή η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν κατάμεστη και το κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο. “Η παράταξη μας, Όραμα Με Ήθος, έχει την τιμή να φιλοξενεί στους κόλπους της πολλούς νέους ανθρώπους και άτομα με τεχνοκρατικές γνώσεις,αξιοσύνη και εντιμότητα,καταξιωμένα στο χώρο τους.Όλοι μαζί γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του Καλλικράτη, ο οποίος αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όλες οι γνώσεις του κόσμου όμως δεν αρκούν αν στην προσπάθεια μας δεν γίνετε κι εσείς κοινωνοί και συνοδοιπόροι.”, τόνισε η κα.Τεκτονίδου στην ομιλία της η οποία διακοπτόταν συχνά από χειροκροτήματα.

Σήμερα Δευτέρα 4/10 η κα.Τεκτονίδου με ομάδα συνεργατών της πραγματοποιεί περιοδεία στα σχολεία της Μενεμένης για να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής όσον αφορά το σημαντικό θέμα της παιδείας και της σχολικής στέγης. Το απόγευμα θα βρίσκεται στα γραφεία της για να συνομιλήσει με συνδημότες μας.

****Αύριο Τρίτη 5/10 η κα.Τεκτονίδου θα επισκεπτεί το ΙΚΑ Αμπελοκήπων, ενώ το απόγευμα με ομάδα φίλων και συνεργατών θα κάνει βόλτα στην Αγορά Αμπελοκήπων για να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες και να ακούσει τα σχόλια και τις προτάσεις τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη