28 Οκτ 2010

Δεν φταίει ο Γιώργος Παπαδάκης - Μπράβο στον Δήμαρχο

Στην τηλεόραση υπάρχει πολύς κιτρινισμός, αλλά ο Γιώργος Παπαδάκης του ΑΝΤ1, δε νομίζουμε ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία δημοσιογραφίας.
Για το περιστατικό στη Θέρμη:

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, δήλωσε ζωντανά στον αέρα, οτι δύο άνθρωποι είναι "δυστυχώς νεκροί". Επομένως τι άλλη διασταύρωση να έκανε ο Παπαδάκης; Αν δεν είναι αξιόπιστη πρωτογενής πηγή, ο (πλέον αρμόδιος), διοικητής Π.Υ. ποιός είναι; Αλλά το κακό είναι, ότι δεν φταίει ούτε ο διοικητής, καθώς κι αυτόν τον ενημέρωσαν στους ασυρμάτους οι πυροσβέστες. Το λάθος είναι κάποιου πυροσβέστη, ο οποίος όταν πήγε στον τόπο του δυστυχήματος, στο ρέμα της Θέρμης, ενημέρωσε το αρχηγείο ότι πνίγηκαν δύο άνθρωποι, επειδή έτσι του είπαν κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες!
Άδικη λοιπόν η επίθεση των Λυριτζή - Οικονόμου στον Γιώργο Παπαδάκη, που έπεσε θύμα παραπληροφόρησης από τις αρχές, αλλά και παρεξήγησης, αφού στην ίδια περιοχή, εξελισσόταν παράλληλα δύο παρόμοια περιστατικά.

Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Το σημαντικότερο όμως όλων, που μας έκανε πολύ κακή εντύπωση και νομίζω και σε όλους όσους είδαν το περιστατικό, ήταν η απίστευτη αδράνεια των ανδρών της Πυροσβεστικής, που δεν διέσχισαν 3 μέτρα μέσα στο ποτάμι για να διασώσουν τον άντρα που ήταν ώρες γαντζωμένος στην όχθη. Κάτι που έκανε ένας κάτοικος της Θέρμης, μαζί με τον Δήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη