Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

3 Ιαν 2011

ριφιφί στο δήμο Αθηναίων. Γιατί πλασάρεται η είδηση έτσι;

Η είδηση για ριφιφι στο τμήμα προμηθείων του δήμου Αθηναίων μαζί και με αντίστοιχες δηλώσεις του Καμίνη επ αυτού κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Η Είδηση με τον τρόπο που..
 πλασάρετε έχει η τουλάχιστον δείχνει να αφήνει υπόννοιες και σκιές περί προσπάθειας συγκάλυψης σκανδάλων. Και εγώ ερωτώ αφου μας λένε πως η κλοπή είχε στόχο τα αρχεία των συμβάσεων.
Αντίγραφα αυτών των συμβάσεων δεν υπάρχουν στην περιφέρεια;
στο ελεγκτικό;
στον αρμόδιο επίτροπο;
εκτός από την κεντρική υπηρεσία προμηθειών, δεν έχουν αντίγραφα των συμβάσεων και η κάθε υπηρεσία που άνηκε η εκάστοτε σύμβαση;
οι υπηρεσίες του δήμου δεν αποθηκεύουν τα σημαντικά αρχεία του δήμου σε μηνιαίο backup;
εκτός από τα ηλεκτρονικά αρχεία δεν υπάρχουν τα αρχεία και σε έντυπη μορφή;
και αν υπάρχουν όλα αυτά τότε γιατί η είδηση πλασάρετε με αυτόν τον τρόπο;
Για να τελειώνουμε, έχω ξαναγράψει από εδώ πως η νέα δημοτική αρχή θα χρειαστεί αρκετούς μήνες μέχρι να αναλάβει πλήρως τα νέα της καθήκοντα αυτό όμως δεν σημαίνει πως μέχρι τότε θα αναλωθεί μόνο σε κινήσεις εντυπωσιασμού.
Αν έχουν στοιχεία για όλα όσα ισχυρίζονται ας τα βγάλουν στην δημοσιότητα με αποδείξεις και ας μην μένουν μόνο στο να εκμεταλεύονται οποιαδήποτε ευκαιρία για επικοινωνιακά τρικ. Ο Κακλαμάνης σίγουρα όπως όλοι έχει κάνει και αυτός τα λάθη του, αλλά από όσο γνωρίζω δεν φταίει αυτός για τον κακό καιρό. Και το αναφέρω γιατί το μόνο που δεν έχει πει ακόμη το σύστημα ΠΑΣΟΚ είναι πως και για την αλλαγή του καιρού φταίει ο Κακλαμάνης.
http://4athens.info/?p=7992
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη