4 Φεβ 2011

Αναταραχή στο χώρο της πληροφορικής από ανικανότητα της κυβέρνησης!

Την ώρα που όλη η αγορά πληροφορικής περνά τις πιο δύσκολες μέρες των τελευταίων 10 ετών μιας και πρακτικά έχει παγώσει κάθε νέο έργο, η διαχειριστική αρχή της Ψηφιακής Σύγκλισης ακυρώνει ακόμα και τα προκηρυχθέντα έργα.
Τρανό παράδειγμα, έργο σε επιμελητήριο στο οποίο διά τηλεφώνου ακυρώθηκε ο διαγωνισμός προϋπολογισμού 250.000 ευρώ λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του με την αιτιολογία… της
αλλαγής χειριστή.
Δηλαδή ακυρώθηκε ο διαγωνισμός αν και είχε δοθεί γραπτώς σύμφωνη γνώμη δημοσίευσης του έργου από εργαζόμενο της διαχειριστικής αρχής μιας και … άλλαξε ο χειριστής του έργου. Η αλλαγή του υπαλλήλου που διαχειρίζεται ένα έργο πληροφορικής είναι λόγος ακύρωσης εν έτη 2011 μιας κάθε εργαζόμενος (όπως προκύπτει) έχει μάλλον άλλες διαδικασίες αξιολόγησης και ελέγχου ενός τεύχους προκήρυξης.
Επιπλέον αυτού σήμερα δημοσιεύτηκε και η ανακοίνωση στο www.digitalplan.gr για την απένταξη και των επόμενων έργων. Δηλαδή την ολιγωρία και την ανικανότητα των κυβερνητικών και μη φορέων που αρνούνται να συντάξουν τεχνικές προδιαγραφές για έργα που οι ίδιοι συνέταξαν ως τεχνικά δελτία κάποιους μήνες πριν θα κληθεί να πληρώσει η αγορά πληροφορικής!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη