14 Μαρ 2011

Εκλογές υπαλλήλων Δήμου Θεσσαλονίκης. Ποιοί είναι υποψήφιοι

Δείτε εδώ τον πίνακα με τα ονόματα και τη θέση των 3.352 υπαλλήλων του Δήμου Θεσσαλονίκης
Αύριο και μεθαύριο, 15 και 16 Μαρτίου, διενεργούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του 13μελούς διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα εγγεγραμμένα μέλη στο Σύλλογο ανέρχονται περίπου στα 2.700. Η ψηφοφορία θα γίνει στο 2ο όροφο του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ από τις 8 το πρωί ώς τις 6.30 το απόγευμα.

Οι υποψήφιοι:




Ειδικότερα στις εκλογές κατεβαίνουν επτά συνδυασμοί και δύο μεμονωμένοι υποψήφιοι.


1. ΔΑΚΕ-ΣΕΔΘ, με συνολικά 48 υποψηφίους, η οποία είχε πρωτεύσει το 2008. Κορυφαία στελέχη της είναι οι Κυριακίδης, Γιολτζόγλου, Αποστόλου και Καραθάνου. Έχει την επίσημη στήριξη της «μητρικής» ΔΑΚΕ, καίτοι αρκετά στελέχη της στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είχαν στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάνη.


2. Αδέσμευτη Δημοκρατική Πρωτοβουλία με 22 υποψηφίους. Πρωτοστατούν οι Παπασουλιώτης, Παρασκευόπουλος κ.ά., ήταν σε κόντρα με τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου και θεωρούνται καθαρόαιμοι «Σαμαρικοί».


3. Ανεξάρτητη-Αδέσμευτη Κίνηση Εργαζομένων με 48 υποψηφίους. Πρόκειται για στελέχη (Βάιος, Μαυρογενίδης, Ραμόπουλος, Ασβεστά) επιρροής του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καζαντζίδη, τα οποία στις δημοτικές εκλογές έτρεξαν για την υποψηφιότητα του Κώστα Γκιουλέκα.


4. Δημοκρατική Ένωση Εργαζομένων με 99 υποψηφίους. Πρόκειται για την ΠΑΣΚΕ (Μυτιληνός κ.ά.) με την οποία συνεργάζονται και στελέχη που το 2008 είχαν κατέβει με το «αντάρτικο» της ΔΑΚΕ (Καρακώστας, Βασιλείου).


5. Φτάνει Πια-Πρώτα οι Εργαζόμενοι με 59 υποψηφίους. Πολυσυλλεκτικός συνδυασμός ο οποίος κατεβαίνει πρώτη φορά στις εκλογές με στελέχη ανεπιθύμητα προς το σύστημα Παπαγεωργόπουλου (Πεχλιβάνης, Νάκου, Διαμαντής).


6. Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία με 60 υποψηφίους, προσκείμενη στο ΠΑΜΕ (Τσακμακίδης, Μανουσαρίδης, Μαραντζίδης).


7. Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση με 19 υποψηφίους, προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ (Διδασκάλου, Τσαρμπανάς, Μπαραμπαρούσης, Φουντουλίδου).


Στις εκλογές κατεβαίνουν επίσης ο συνδυασμός «Ωραία Ελένη» με έναν υποψήφιο και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Αγησίλαος Παπαχρήστου, ενεργό μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω»..
 
πηγή: Θεσσαλονίκη
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη