26 Μαΐ 2011

Η Ελένη Μενεγάκη, το ροζ βίντεο και ο υπουργός!

Η Ελένη Μενεγάκη, το ροζ βίντεο και ο υπουργός!


«Τρελάθηκε» στις ερωτήσεις η Ελένη όταν είδε το ροζ βίντεο που έπαιζε ..
πίσω από τον Ανδρέα Λοβέρδο στην εκπομπή της Έλλης Στάη.

«Μα πώς συνέβη αυτό; Εμείς «θολώσαμε το πλάνο; Γιατί θολώσαμε το πλάνο; Γιατί δεν .δείχνουμε το πλάνο; Εδώ δεν το θόλωσαν εκείνοι που το έπαιξαν και το θολώσαμε εμείς; Και καλά ο υπουργός δεν το είδε; Ο οπερατέρ που το έβλεπε, τί έκανε εκείνη την ώρα; Έκαναν παιδιά ο άνδρας και η γυναίκα που... συνευρέθηκαν ερωτικά;»

Άρχισε τις ερωτήσεις και σταματημό δεν είχε η Ελένη για το θέμα που προκάλεσε σάλο. Τί για το πόσο κοντινά ήταν σχολίασαν στον......

.......Καφέ, τι για το πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο είπαν και τί δεν είπαν.

Πολύ εντυπωσιάστηκαν. «Μάλλον κάποιος το πέτυχε στο ζάπινγκ κι έμεινε… εγώ πιστεύω ότι ο οπερατέρ έβλεπε το έργο και… ξεχάστηκε, γι’ αυτό κανείς δεν το πήρε χαμπάρι», είπε η Ελένη, ενώ λίγο αργότερα θυμήθηκε με… τρόμο ανάλογο περιστατικό που είχε συμβεί όταν η ίδια συνεργαζόταν με την Βέφα Αλεξιάδου. Η μαγείρισσα είχε ζητήσει απόσπασμα από την εκπομπή για να το προβάλλει σε φεστιβάλ μαγειρικής, αλλά αντί για συνταγή, το dvd είχε ροζ ταινία!

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ που κι εμείς είχαμε κάνει κάτι ανάλογο. Περίμενε η κυρία Βέφα να της δώσουμε ένα demo από την στήλη της μαγειρικής για να το παίξει σε φεστιβάλ στην Γερμανία και αντί για μαγειρική της δώσαμε τσόντα! Ευτυχώς δηλαδή που η γυναίκα το είδε πριν το παίξει εκεί πέρα γιατί ποιος ξέρει τι θα είχαμε πάθει».

Η Ελένη έκανε και χιούμορ με το θέμα μάλιστα λέγοντας ότι δεν μπορεί να δώσει σαφή απάντηση γιατί δεν έχει δει ούτε το… ένα έργο, ούτε το άλλο!!!

«Μην με ρωτήσετε το πώς και το γιατί, ζήτησε ένα κομμάτι από την εκπομπή και έφυγε λάθος κασέτα», κατέληξε η Ελένη που αν και… δικαιολόγησε στην αρχή το περιστατικό που συνέβη στην Κρατική τηλεόραση, μετά που το καλοσκέφτηκε, ρώτησε τους υπόλοιπους: «Τώρα, βέβαια, ο υπουργός που θα βλέπει μετά την συνέντευξή του, τι θα λέει για το.. έργο που έπαιζε από πίσω; Και είναι και στο κοντινό του το άτιμο… δεν είναι καν στο μακρινό…»

πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη