Γιατί επιμένουν Εβραίοι αρθρογράφοι να δυσφημούν την Ελλάδα;

3 Ιουλ 2011

Η Ελλάδα διατηρεί άριστες σχέσεις με το Ισραήλ, αλλά και τον Εβραϊσμό γενικότερα. Είναι από τις χώρες που τιμούν και εκτιμούν τα δεινά που υπέστη ο ιστορικός αυτός λαός. Στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχει αντισημιτισμός, παρά τις προσπάθειες κάποιων να τον εφεύρουν / κατασκευάσουν. Συχνά-πυκνά, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την εικόνα αντισημιτισμού, με αφορμή κάποιες..
 ασήμαντες ανόητες ενέργειες, όπως το γράψιμο με σπρέι κάποιου Εβραϊκού μνημείου, κάτι που συμβαίνει ομοίως και σε χριστιανικά μνημεία ή εκκλησίες, σε αρχαία μνημεία κ.λ.π. Δεν έχει τίποτε το ιδιαίτερο. Έστω και για αυτά, οι φίλοι μας Εβραίοι έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται.
Όμως δικαίωμα στη διαμαρτυρία έχουμε κι εμείς οι Έλληνες, όταν Εβραίοι δυσφημούν τη χώρα !
Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, διάφορα χυδαία δημοσιεύματα, που δημιουργούν, στην αρχή της τουριστικής σεζόν, μια εξαιρετικά αρνητική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Όσες φορές κι αν ψαξαμε λίγο παραπάνω την υπόθεση, διαπιστώσαμε ότι ο/η αρθρογράφος, είναι Εβραϊκής καταγωγής ή σχετίζεται με τα "ιδρύματα" του Εβραίου Τζόρτζ Σόρος.
Πρόσφατο παράδειγμα το εκνευριστικό, προσβλητικότατο άρθρο της Εβραιοπούλας Rosemary Righter, στο (Εβραϊκής ιδιοκτησίας) Newsweek, με τίτλο :
"Greece Is the Way We Are Feeling, How did a marginal, misgoverned little nation push all of Europe to the brink?
(πώς ένα περιθωριακό, κακοδιοικούμενο, μικρό έθνος, σπρώχνει την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού;).
δείτε το: http://www.newsweek.com/2011/06/26/how-greece-pushed-all-of-europe-to-the-brink.html

Μια μικρή έρευνα οδηγεί αμέσως στη διαπίστωση ότι η Rosemary είναι κι αυτή μέλος του opensociety του Τζωρτζ Σόρος ! (η πληροφορία από την Ισραηλινή haaretz): http://www.haaretz.com/weekend/week-s-end/out-of-vogue-1.369407

Για ποιό λόγο λοιπόν οι Εβραίοι αρθρογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ του εξωτερικού δυσφημούν την Ελλάδα, την ώρα που η ελληνική κυβένρηση, απαγόρευσε τον απόπλου του στολίσκου για τη Γάζα, κάνοντας το "χατίρι" στο Ισραήλ (εδώ η σχετική ειδησειογραφία) και στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ένας ηγέτης με (μακρινές) Εβραϊκές ρίζες και άριστες σχέσεις με την Ισραηλινή ηγεσία αλλά και τα απανταχού Εβραϊκά ιδρύματα;

Τι έχουμε να χωρίσουμε δύο από τα πιό ιστορικά έθνη της γης; Γιατί τόση επιθετικότητα από τους Εβραϊκής καταγωγής αρθρογράφους και τα ιδρύματα του Εβραίου Σόρος;
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη