16 Νοε 2011

Μεροληπτεί υπέρ Καμμένου ο Σαμαράς !!!

Όχι μόνο δεν έκανε κακό στον Παναγιώτη Καμμένο ο Σαμαράς, όπως φαντάζονται διάφοροι που στερούνται πολιτικού αισθητηρίου, αλλά του έκανε το μεγαλύτερο καλό, δημιουργώντας εύλογες ανησυχίες στους συναδέλφους του Καμμένου στην περιφέρεια που εκλέγεται: θα τον επαναφέρει στην Κ.Ο. ένα μήνα πριν τις εκλογές και ο Πάνος θα σαρώσει σε ψήφους !
Άλλωστε δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς ο Σαμαράς, γιατί..
θα δημιουργούσε "δεδικασμένο" και όποιος βουλευτής έκανε του κεφαλιού του από δω και πέρα, σε πολύ κρίσιμες ψηφοφορίες, θα επικαλούνταν την ατιμωρησία Σαμαρά. Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς ο Σαμαράς, γιατί στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό π.χ. μπορεί να εμφανίζονταν 5-10 βουλευτές που να καταψήφιζαν. Οπότε η ΝΔ θα γινόταν μπάχαλο κι ο ρόλος του πρόεδρου του κόμματος, δεν είναι να κάνει τον τροχονόμο σε ανθρώπους, που τραβούν ο ένας αριστερά κι ο άλλος δεξιά.
Ας μην ανησυχούν κάποιοι λοιπόν κι ας μην επηρεάζονται από δονκιχωτισμούς. Η πολτική -ιδιαίτερα στην Ελλάδα- είναι πολύπλοκο και περίτεχνο σπορ, δεν είναι κίνηση σε ευθεία και γράφεται με την λογική και όχι με το συναίσθημα.
Ο Καμμένος δεν διαγράφηκε ποτέ από τη ΝΔ και δεν θα διαγραφεί. Θα είναι πρώτος στον αγώνα και θα πάρει 100.000 ψήφους (και Πασόκων, που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα!), προς απαγοήτευση όσων "ανησυχούν" για τα εσωτερικά της ΝΔ.

fugitive

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη