31 Ιαν 2012

«Ενημερωτική Εκδήλωση της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για τις δράσεις του Ε.Π. ‘’Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων’’ του ΕΣΠΑ 2007-2013»

Ο Φορέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, , διοργανώνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 18:30 (6.30μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) ενημερωτική εκδήλωση για το νέο πρόγραμμα του Ε.Π. «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» με τίτλο:
«Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, μέσω Δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης»

Βασικός ομιλητής για την παρουσίαση του προγράμματος θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κρικέλης, στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ενώ επίσης θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΝ ΙΙ (ΕΥΔ-ΕΠΑΕ).

Στόχος του προγράμματος είναι :
α) η ενίσχυση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των ανέργων και νέων επιχειρηματιών για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας με κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών.
β) η ενίσχυση υφιστάμενων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που απασχολούν από 5 εργαζόμενους (σε ΕΜΕ) και πάνω για την αναδιάρθρωσή τους και την κατάρτιση των εργαζομένων τους.
Το ποσοστό της δημόσιας χρηματοδότησης ανέρχεται σε 100%.Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) της Ε.Ε.

Η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων είναι στις 17 Φεβρουαρίου 2012.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη