31 Ιαν 2012

Στο αντιμνημονιακό μέτωπο περνάει το ΠΑΣΟΚ!!! (δεν ντρέπονται καθόλου!)


Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει από αυτό εδώ το blog και είχαμε προειδοποιήσει σχετικά τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία, σε σημείο που να γίνουμε δυσάρεστοι, έτσι ακριβώς και συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ανώτατα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν να....
περάσει σιγά σιγά το κόμμα στο αντιμνημονιακό μέτωπο και να αφήσουν μόνη της τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά να στηρίζουν το μνημόνιο και τα νέα δυσβάστακτα αντιλαϊκά μέτρα, αφού σε ότι αφορά τον ΛΑΟΣ γνωρίζουν ότι δεν θα του κοστίσει τίποτα μια ακόμα αντιμνημονιακή, αυτή τη φορά,  πολιτική κυβίστηση. 

Ειδικότερα, στο ΠΑΣΟΚ είναι απόλυτα βέβαιοι ότι οι επόμενες εκλογές θα τους απομακρύνουν από την εξουσία και αυτό το βρίσκουν ως μια καλή ευκαιρία ώστε, μαζί με την αλλαγή της ηγεσίας, να καταλάβουν ένα αντιμνημονιακό μετερίζι και να εξαπολύουν εκ του ασφαλούς αντιμνημονιακές κορώνες και συνδικαλιστικούς αγώνες, για να επανέρθουν στις μεθεπόμενες εκλογές, οι οποίες εκτιμούν ότι θα γίνουν πολύ σύντομα, αφού η ΝΔ, είναι βέβαιο ότι θα απομακρυνθεί κακήν κακώς από την εξουσία. Επείγονται λοιπόν να περάσουν PSI  και νέα δανειακή σύμβαση από αυτή τη συγκυβέρνηση, ώστε μετά να περάσουν ολοκληρωτικά στο αντιμνημονιακό μέτωπο και να κόψουν τη ροή της εκλογικής τους πελατείας προς την Αριστερά.

Ήδη ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ,  κ. Καρχιμάκης σε δηλώσεις του έδωσε το νέο στίγμα. Συγκεκριμένα είπε ότι «Οι εκπρόσωποι της τρόικα οφείλουν να αντιληφθούν ότι, η πίεση για λήψη μέτρων πέραν των υποχρεώσεων που έχουμε ήδη αναλάβει, θα οδηγήσει στα αντίθετα ακριβώς από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα». Επιπλέον κατηγόρησε την τρόϊκα ότι κάνει πλάτες…. στη Νέα Δημοκρατία!!!

Εκεί στη Συγγρού, απ’ ότι  αντιλαμβανόμαστε, το μόνο που βλέπουν είναι οι καρέκλες της εξουσίας. Όμως τα γιαούρτια που θα έρθουν μετά από το εξαγριωμένο πλήθος και με την ευγενή χορηγία του ΠΑΣΟΚ, δεν τα βλέπουν.

Γι’ αυτό κάποιοι που την έχουν ψυλλιαστεί τη δουλειά, μιλάνε για μόνιμη λύση τύπου «Παπαδήμου» και μετά τις εκλογές, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος.
Οι καρέκλες τους, είναι η σωτηρία της Πατρίδας…



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη