3 Φεβ 2012

Το τυράκι της φάκας

Σπυρίδωνος Σουσάνη
Δεν μιλάει κανείς για το Αγγλικό δίκαιο που θα μας επιβάλλουν.
Δεν μιλάει κανείς για την απώλεια των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Δεν μιλάει κανείς ότι δεν έχουμε δικαίωμα δανεισμού από άλλη χώρα.
Δεν μιλάει κανείς  για της Γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.
Δεν μιλάει κανείς τι θα συμβεί όταν δεν πληρώσουμε, αφού  είμαστε ήδη πτωχευμένοι.  Μονόδρομος  είναι η πτώχευση και όχι η υπογραφή του μνημονίου. Γιατί οι κυβέρνηση αποφεύγει να μιλήσει για τα παραπάνω με τον τεχνοκράτη πρωθυπουργό;   Ποιος ο ρόλος του;
Είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος ή εκπρόσωπος του ΔΝΤ ;
Γιατί και τα τρία κόμματα  δεν ενημερώνουν τον λαό για όλα αυτά ;
Τι παιγνίδι παίζεται ;  Κάποιοι τα έχουν πάρει κάτω από το τραπέζι και τρομοκρατούν και τους υπόλοιπους αφελείς που τους πιστεύουν,  ότι θα καταστραφούμε όπως έλεγαν για την Κύπρο στο σχέδιο Ανάν.  Μη ξεχνάτε τι χρήμα έπεσε στην Κύπρο στα ΜΜΕ και πολιτικούς  υπέρ του σχεδίου Ανάν.
Τα χρήματα που θα κερδίσουν οι επιτήδειοι είναι τόσα πολλά,  μιλάμε για τρις ευρώ που δεν κοστίζει τίποτε να μοιράσουν κάποια δις στους πρόθυμους να πουλήσουν την χώρα και σαν άλλοι Χριστοφοράκοι να πίνουν τις μπύρες τους σε κάποια σαλέ ή ακτές.
Όλα τα παραπάνω που κανείς δεν μιλάει είναι  ζήτημα ζωής και θανάτου για τον Έλληνα και το έθνος.  Αγνοούνται σκόπιμα και αποπροσανατολίζουν τον λαό, λαϊκίζοντας με 13°και 14°  μισθό και παριστάνοντας τους σκληρούς διαπραγματευτές για να μας πουν στο τέλος τι πέτυχαν,  να φανούν  σαν ήρωες,  χαρίζοντας έμμεσα την Ελλάδα στους τοκογλύφους και Γερμανία.. Φτηνή επιτυχία ότι κέρδισαν  τους μισθούς 13° και 14°  στον εξουθενωμένο  Έλληνα που του μείωσαν  το εισόδημα και την περίθαλψη,  φροντίζοντας το σήμερα  αλλά του στερούν το μέλλον.

Τρομοκρατούν τον κόσμο ότι θα χάσει μισθούς και συντάξεις  αν δεν υπογραφεί  το μνημόνιο και δεν τολμάν να πουν οι πουλημένοι,  ότι είναι ήδη χαμένα τα χρήματα του,  μόλις πέσουν οι υπογραφές. Για τον λαό με τα μέτρα που σκοπεύουν να πάρουν δεν έχει παρακάτω. Πιάσαμε πάτο. Ο λαός δεν έχει πια να χάσει άλλο. Αυτοί θα χάσουν τα κέρδη που τους έχουν υποσχεθεί.
Έπρεπε χθες να διώξουν το ΔΝΤ και να κάνουν πτώχευση. Ο λαός θα επιβιώσει και χωρίς αυτούς. Να είναι βέβαιοι ότι ο λαός δεν θα αρκεσθεί στα γιαούρτια και στο αλεύρι. Η ώρα που θα στείλουμε στον διάολο ΔΝΤ και τους πρόθυμους είναι ήδη κοντά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη