29 Μαρ 2012

Η φετινή ψήφος των σιδηροδρομικών...

Του Σάκη Ελευθερίου
Εκπρόσωπου εργαζομένων Δ.Σ. ΟΣΕ


Αγαπητοί Υ.Ε.Α. (Υποψήφιοι – Έφεδροι –Απολυμένοι)
Μπορεί η Τρόικα μαζί ην Κυβέρνηση των κ. Παπανδρέου-Παπαδήμα, να τα έχει κάνει «ΜΠΑΧΑΛΟ», αλλά, τώρα έχουμε εκλογές και όλοι πρέπει πλέον να πάρουν θέση για να ξέρουμε κι εμείς ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ (από τους παπαγάλους) τελειώνει στην κάλπη.
Τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ της «ΣΙΔΙΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ» ΨΗΦΟΥ είναι τελείως διαφορετικά από...
τις προηγούμενες φορές.
ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ
Κύριε Σαμαρά
• Είπατε ό,τι (αν υπάρξει) η ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ, θα είναι το ύψος στο 70% των αποδοχών και το βάθος της η πενταετία. ΙΣΧΥΕΙ???
• Ο κος Βορίδης υπέγραψε Κ.Υ.Α. για να υπογράψουμε Σ.Σ.Ε. ΙΣΧΥΕΙ???
• ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ- ΕΦΑΠΑΞ δε θα περικοπούν ΑΛΛΟ. ΙΣΧΥΕΙ???
• ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΣΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΙΣΧΥΕΙ???
Κύριε Βενιζέλο
• Ο ΟΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ή ΚΛΕΙΝΕΙ. ΙΣΧΥΕΙ???
• ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ την Κ.Υ.Α. για να κλείσει η Σ.Σ.Ε. ΙΣΧΥΕΙ????
• ΕΦΑΠΑΞ – ΚΥΡΙΕΣ – ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΙΣΧΥΕΙ???
• ΕΙΠΑΤΕ Ο,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ. ΙΣΧΥΕΙ????

Κύριοι Αρχηγοί
• Το 2009, ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αποφάσισε 3.000 σιδηροδρομικοί να φύγουν με ΜΠΟΝΟΥΣ και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, το οποίο τότε πολεμήθηκε λυσσαλέα από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος μόλις ανέλαβε την εξουσία, μας επέβαλλε μαζί με τους κυρίους Ρέππα- Ραγκούση-Βενιζέλο σε υποχρεωτικές εθελούσιες μισθωτές εφεδρείες και περικοπή 40% των μισθών μας.
Εάν γινόταν αυτά τότε, κύριοι Αρχηγοί και, εμείς θα είχαμε φτάσει στο τέλος της καριέρας μας και, εσείς δε θα είχατε τώρα τα μειονεκτήματα να είστε στην «άμυνα» και να σας καθυβρίζουν «εν χορώ» όλοι μα όλοι οι σιδηροδρομικοί.

Κύριε Βενιζέλο
• Η πληροφόρηση η δική μας, λέει ότι πας να «πετάξεις» ειδικότητες εργαζομένων στον ΟΣΕ «σε» άλλα μισθολόγια, με αποτέλεσμα στον ίδιο χώρο εργασίας να έχουμε μισθούς δύο ταχυτήτων και για το λόγο αυτό, δεν υπέγραψες μαζί με τον κ. Βορίδη, για την τελική Σ.Σ.Ε.
• Η πληροφόρηση η δική μας, λέει ότι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ μαζί με τους Τροϊκανούς ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΣΕ και το άλλο να το ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ.
• Η πληροφόρηση η δική μας, λέει ότι δεν αποδέχθηκες ούτε και αυτή την κατάπτυστη Σ.Σ.Ε που υπογράφηκε το 2010 ούτε και το 35% ΜΕΊΩΣΗΣ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ για ΕΜΑΣ.
• Η σιγουριά η δική μας και τα στάνταρ που έχουμε –αυτή τη στιγμή- στα χέρια μας, είναι ό,τι ο Υπουργός Οικονομικών ως Κύριος Μέτοχος, άρα και κυριολεκτικά μέχρι χθες, εσείς κ. Βενιζέλο:
1. ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
2. ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
3. ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
4. ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
5. ΕΚΟΨΕΣ το 40% των αποδοχών μας και ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ κυριολεκτικά ΔΩΡΑ-ΚΥΡΙΕΣ και ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ, του κλάδου μας.
Κύριε Σαμαρά
Η Κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. τα ξέρει αυτά. Αν όχι, θα πρέπει να ενημερωθεί για να πάρει θέση και να διατυπώσει ΑΠΟΨΗ.
Σε κάθε άλλη περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΣΕΙΣ διάφορους παπαγάλους που στο όνομα ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ, ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μ…..Σ.
Για ό,τι έκαναν οι κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, εσείς ως αυριανός πρωθυπουργός Κ. ΣΑΜΑΡΑ, πρέπει να μας πείτε τι θα γίνει με το ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ και τους ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!!!!
Συμφωνείτε με τα αυτά (τα εγκλήματα) που έκανε ο κ. Βενιζέλος???
Εάν ΝΑΙ βγείτε και πείτε το.
Εάν ΟΧΙ, και, έχετε άλλο πρόγραμμα για της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!
Βγάλτε στα ΜΜΕ στελέχη που ξέρουν και είναι γνώστες της κατάστασης στον ΟΣΕ, γιατί διαφορετικά και χωρίς να το θέλετε, μπορεί να γίνεται «Ο ΗΡΩΔΗΣ» των σιδηροδρομικών. ( Οι Σαλώμες … δεν τελειώνουν ποτέ)…. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δε θα είστε ο ΗΓΕΤΗΣ, που περιμένουμε όλοι μας.
Οι Σιδηροδρομικοί είναι υπερήφανοι άνθρωποι, που αγαπούν τη δουλειά τους και βγάζουν ΤΙΜΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. Πολλές φορές παραπλανήθηκαν … ειδικά με το περίφημο «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ».
ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ό,τι ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ Σ.Σ.Ε., ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ «ΟΧΙ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΡΟΥΜΑΝΟΙ… (Όλι Ρεν)
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και ΕΦΑΠΑΞ, ΑΛΛΑ «ΟΧΙ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΝΟΚΡΟΑΤΕΣ…. (Κριστίν Λαγκάρτ)
Για όλα αυτά κ. Αρχηγέ τη Ν.Δ. θέλουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ …. ΌΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ «ΑΛΛΙΩΣ»
Σε ότι δε αφορά στον Πρωθυπουργό της χώρας, κάποιος θα πρέπει να του πει «ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ»!!!!....
Στο όνομα του «κουρέματος» και του «μνημονίου» πήρε ένα «χαμηλοκάβαλο» και «κόψε-κόψε» το έκανε «σορτσάκι»!!!.....
Ο Μάιος δεν πρέπει να τον βρει, γιατί με τα ΣΚΟΥΠΑ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, που έχει κατά νου του, θα ψαλιδίσει και το «σορτσάκι» και θα μείνουμε «γυμνοί» μπροστά στον ΠΩΛ ΤΟΜΣΕΝ και τον περιβόητο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ…..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ «ΒΑΛΕ» ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη