6 Μαρ 2012

Το σκοπιανό ζήτημα

του Αντώνη Γρυπαίου, Διεθνολόγου
Από παλιά αλλά και πρόσφατα παρατηρούμε στο εσωτερικό της Ελλάδος, να αναπτύσσεται μια κίνηση αφελληνισμού της Ελληνικής Μακεδονίας, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Η κίνηση αυτή καθοδηγείται από πολιτικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος, βρίσκεται δε σε πλήρη εξέλιξη. 


Αυτά συμβαίνουν ενώ η προπαγάνδα των Σκοπίων διεθνώς, αλλά και εντός του κρατικού αυτού μορφώματος, για την απόκτηση του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας, είναι σε πλήρη άνθηση. Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι ο πολιτισμός, δηλαδή η κατασκευή αγαλμάτων των Ελλήνων Μακεδόνων Βασιλέων εντός του κρατικού μορφώματος των Σκοπίων, η συνολική ανθελληνική προπαγάνδα, οι πολιτικοί εκβιασμοί, ο βιασμός της Ιστορίας, η επιχείρηση να ξαναγραφεί η Ιστορία από τους γνωστούς και γνωστές ανθέλληνες και ανθελληνίδες ψευδοκουλτουριάρηδες, πληρωμένα όργανα των εχθρών της Ελλάδος, και άλλα πολλά. Μέχρι ο ΟΗΕ επιστρατεύθηκε για να μπορέσει η Ν.Τ.Π. να ιδρύσει αυτό το κρατικό μόρφωμα. 

Όλα αυτά γίνονται διότι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ θέλει να αποκτήσει γερά θεμέλια μέσα στη καρδιά των Βαλκανίων. Ήδη ΝΑΤΟ & Αμερικανοί κατασκεύασαν στα Σκόπια τη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση που υπάρχει στο κόσμο, από την οποία σκοπεύουν με πυραύλους τη Ρωσία!!

η συνέχεια στο http://freepen.gr/epikairotita/2852/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη