3 Απρ 2012

Απάντηση στο κουίζ "πώς χαρακτηρίζει τον Παπαγεωργόπουλο ο Μπουτάρης"...

Η σωστή απάντηση στο κουίζ που δώσαμε το πρωί (δείτε το εδώ) είναι η εξής απλή: ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θεωρεί ότι ο προκάτοχός του Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δεν έχει απολύτως καμία εμπλοκή στο σκάνδαλο Σαξώνη, ούτε αυτό τον αφορά κατά κανένα τρόπο!
Αυτό προκύπτει από το έγγραφο που του έστειλε (κάντε κλικ επάνω του για να το διαβάσετε) και σήμερα εμείς αποκαλύπτουμε...
Εξηγούμαστε: προ μηνός ο Παπαγεωργόπουλος ζήτησε με έγγραφο του από τον διάδοχό του να του στείλει το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης για το γνωστό θέμα της υπεξαίρεσης χρημάτων από τον ταμία Παν. Σαξώνη. Προφανώς ο τέως δήμαρχος ήθελε το πόρισμα της ΕΔΕ προκειμένου να το χρησιμοποιήσει στις διαδικασίες που τρέχουν αυτόν τον καιρό στη Δικαιοσύνη. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο και παράδοξο ο Γιάννης Μπουτάρης τού απάντησε ότι δεν του στέλνει το πόρισμα επειδή αυτό δεν τον αφορά επειδή στην υπόθεση που διερευνά δεν έχει απολύτως καμία εμπλοκή το όνομα του Παπαγεωργόπουλου!
Κάντε κλικ για να διαβάσετε το έγγραφο και μόνοι σας... Γράφει ότι η δικογραφία δεν αφορά στο πρόσωπο του Παπαγεωργόπουλου, ότι σε αυτήν ο ίδιος δεν είναι σε καμία περίπτωση εμπλεκόμενος, χαρακτηρίζει τον τέως δήμαρχο "τρίτο πρόσωπο", "μη φερόμενο ως υπαίτιο"!!!
Τι δείχνει το έγγραφο; Μα, τι άλλο από την αβάσταχτη ελαφρότητα του Μπουτάρη! Όσο ο ίδιος χρησιμοποιούσε το "Σκάνδαλο Σαξώνη" στην πολιτική του ρητορική και πρακτική, θεωρούσε κάτι παραπάνω από εμπλεκόμενο τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Όταν όμως σφίγγουν τα πράγματα, όταν ο ίδιος ο Μπουτάρης αναγκάζεται να φύγει από την εποχή της αφέλειας γιατί εξετάζει, μαθαίνει και ερευνά πράγματα και ταυτόχρονα καθίσταται και αρμόδιος για τον χειρισμό του τότε... κάνει κωλοτούμπα και λέει ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή...
Μπράβο κυρ-Γιάννη...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη