24 Απρ 2012

Θέλω τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου να πάνε φυλακή...

Προκάλεσαν τρομερά δεινά στο λαό μας...
Έσυραν τη χώρα στο ΔΝΤ αφού νωρίτερα την ξευτέλισαν όπως και όλους μας...
Έπαιξαν το παιχνίδι των Αμερικανών που επεδίωκαν την πτώση της Ευρωζώνης γιατί εάν το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο δεν έβρισκε αλλού διέξοδο, θα έκανε επίθεση στις ΗΠΑ!
Έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να...
αποδυναμώσουν τη διεθνή θέση της χώρας, ακύρωσαν την πολιτική των αγωγών, πάγωσαν τις επενδύσεις των Κινέζων και δυσαρέστησαν τους Ρώσους...
Και αφού μας έβαλαν στη μέγγενη του Μνημονίου, δεν είχαν ούτε ιδέες, ούτε πολιτική, ούτε διαπραγματευτική ικανότητα για να σχεδιαστούν και να εφαρμοστούν περιοριστικές πολιτικές ανεκτές για το λαό μας.
Στη συνέχεια δεν έκαναν την παραμικρή μεταρρύθμιση σε ΔΕΚΟ ή αποκρατικοποίηση γιατί δεν ήθελαν να πειράξουν τους κομματικούς στρατούς τους να μην ξεβολέψουν τους "δικούς τους"!
Έτσι βρήκαν τα εύκολα θύματα. Αφού δεν μαζεύεις λεφτά από αποκρατικοποιήσεις θα πρέπει να τα μαζέψεις από κάπου! Έτσι προτίμησαν να τα πάρουν από την αγορά, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους κάτι που στέγνωσε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και έβαλε τη Ελλαδίτσα μας σε μία πρωτοφανή για μη εμπόλεμη χώρα, ύφεση.
Θέλω λοιπόν αυτούς που ευθύνονται για την οικονομική μας εξαθλίωση να πάνε φυλακή!
Το ερώτημα είναι πώς θα γίνει αυτό και από ποιόν...
Λοιπόν φίλοι, η μοναδική περίπτωση να γίνει αυτό είναι να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ! Εάν η ΝΔ είναι αδύναμος εταίρος μίας συγκυβέρνησης, καμία δικαιοσύνη δεν μπορεί να αποδοθεί.
Ας σκεφτούν λοιπόν πολύ καλά όσοι κόβουν κομμάτια από τον κορμό της ΝΔ...
Ας μην βοηθούν με τον τρόπο τους τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπανδρέου να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους...

Ν.Μ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη