2 Απρ 2012

Etostone, ο Σαλονικιός DJ που κατέκτησε τον κόσμο

Ο Etostone (κατά κόσμον Παύλος), ένας από τους πιό ταλαντούχους δημιουργούς - dj - παραγωγούς στην Ελλάδα όπου μας εκπροσωπεί επάξια και σε Ευρώπη - Αμερική. Έχει ψηφιστεί ανάμεσα στους 150 καλύτερους DJ's του κόσμου, ενώ κατέκτησε την 1η θέση σαν Breaks DJ στον κόσμο για..
3 συνεχόμενα χρόνια! 

"Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται αληθινά , ακόμα και τα πιο κρυφά μας όνειρα. Φτάνει να το πιστέψουμε με όλη μας την ψυχή"
Ίσως να το έχετε διαβάσει η να το έχετε ακούσει απο πολλούς , πόσοι όμως το πιστεύουνε πραγματικά αυτό είναι άγνωστο.
Ο Έλληνας παραγωγός , DJ , μουσικοσυνθέτης και label owner ,  Etostone , ξεκίνησε την πορεία  προς το δικό του όνειρο.
Μετά από πολλές διακρίσεις στο χώρο της μουσικής , αποφάσισε να ασχοληθεί  με την παραγωγή  μουσικών βίντεο κλιπ δημιουργώντας πέρα απο το δικό του Label και την δικιά του εταιρεία εικόνας  και θεάματος , Eonia dreams.
Στα  πλαίσια μιας ταινίας μικρού μήκους με script , σενάριο , και ιστορία  που αγγίζει το άπειρο της φαντασίας ,  δημιούργησε ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο κλιπ, μαζί με την βοήθεια ενός νέου ταλαντούχου σκηνοθέτη , του Κώστα Καρύδα.

Έξι  χώρες συνεργάστηκαν για να τελειοποιήσουν το έργο αυτό ,   με πολλές ώρες γυρισμάτων , special fx , editing και χρονοβόρα rendering .   Δημιουργήθηκε ακόμα και ένα ξεχωριστό comic που παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην πλοκή  του βίντεο κλιπ. Δημιουργός  της ιστορίας ο Etostone και σχεδιαστής του κόμικ ένας απο τους πιο αναγνωρισμένους στον χώρο αυτό από την γνωστή ιστοσελίδα "Deviant Art" , ο Genzoman. Ο ίδιος έχει σχεδιάσει το επίσημο comic  των "300" από την ομώνυμη πετυχημένη ταινία. Μαζί του επίσης οι ταλαντούχοι σχεδιαστές  Brian Valeza & Pj Garcia που ανέλαβαν το εσωτερικό σχεδιασμό του comic.
Φτάνοντας στην παγκόσμια λίστα του DJ Mag Τop 150 για δύο συνεχόμενες χρονιές , και έχοντας κυκλοφορήσει πάνω απο 130 κομμάτια παγκοσμίως σε διάφορα είδη μουσικής καθώς επίσης έχει γράψει κομμάτια για pop stars , soundtracks , ντοκιμαντέρ  ο Etostone παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο στη μουσική βιομηχανία. 
"Seeing is believing , hearing is believing"  κάτι που ισχύει ακόμη μια φορά  για την νέα αυτή καταπληκτική δουλειά  με τίτλο - "For Eternity" .
Π αίζουν νέοι και ταλαντούχοι  ηθοποιοί όπως ο Γίαννης Νταμάγκας , Olia Olga Dzikun , Θεόδωρος Ταγκάλογλου.  Τα γυρίσματα του βίντεο κλίπ έλαβαν μέρος σε διάφορες τοποθεσίες της πανέμορφης Θεσσαλονίκης και ερμηνευτής του κομματιού ο Carlos Galavis απο το Miami της Florida , USA.
Κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο από την Ολλανδική εταιρεία "Pm - Recordings" μαζί με πολλές και διαφορετικές διασκευές  του κομματιού.
Official Music Video on Youtube :
Website :
Facebook
Twitter
Myspace

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη